Hajnalban Warriors-Lakers a Sport TV-n

Otthon kell javítania a Sixersnek, a Portlandet fogadja az Indy, de lesz egy OKC-Kings is.

 

Philadelphia 76ers - New York Knicks 01:00

Mindkét csapat back-to-backet játszik és egyik sincs jó passzban, hiszen a Knicks sorozatban ötször kapott ki, míg a Sixersnél Ben Simmons után Joel Embiid is megsérült, nem számíthatnak rá. Nagy kérdés, hogy támadásban lesz-e megoldásuk a két All-Star nélkül, mert az persze nem kérdés, hogy otthon ők az esélyesek és nyerniük kellene, pláne úgy, hogy az ő hazai pályájuk a liga legjobbja eddig - viszont ahhoz teljesíteni is kell, ami előző este Clevelandben nagyon nem sikerült. A New York nincs tele fontos sérültekkel, de támadásban szintén messze van a jótól, úgyhogy ez azért Horfordékat segítheti, de nekik ettől még pontokat kell produkálniuk, ha nem akarnak otthon is megégni.

Indiana Pacers - Portland Trail Blazers 02:00

A Pacers a riválisok hibáit kihasználva szeretne visszakapaszkodni a keleti elsőkörös pályaelőnyért vívott harcba, ehhez viszont most otthon nyernie kell a Damian Lillard nélkül érkező Portland ellen. A vendégek ötből négy meccset elbuktak, idegenben egyébként is csak 10-20-ra állnak, úgyhogy nincsenek számukra kedvező előjelek, nem védekeznek jól, támadásban pedig extrák kellenek a megmaradt fegyverektől a igazán hatékony teljesítményhez. Ezzel szemben az Indy azért letisztultabb, de ott is van gond, Lamb sérülése nem jött jól, Oladipo játéka nem 100%-os, úgyhogy ott sincs minden rendben, de a négyből három győzelem azért bizakodásra adhat okot - igaz, a torontói vereség borzalmas volt, a Charlotte legutóbbi szétszedése pedig lehet, hogy zárójeles...

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 02:00

Ez jó meccs lehet, mindkét csapat jó formában van, az OKC továbbra is nyugati elit szintet hoz, a Kings pedig sorozatban hármat, összességében 13-ból 9-et nyert, szóval szintén abszolút felfelé halad. Új sérültek nincsenek, úgyhogy ilyen dolog elvileg nem töri meg egyik csapat lendületét sem, de a Thunder azért jobb csapat, otthon játszhat, míg a Kings az idegenbeli túra harmadik állomásához érkezett, ezek mindenképpen Chris Paulék mellett szólnak. Fontos lesz, hogy a hátvédek mire mennek egymással, Fox, Bogdanovics és Hield meg tudja-e verni Pault, Gilgeous-Alexandert és Schrödert, vagy hogy mi lesz a Barnes-Gallinari párharc sorsa, esetleg, hogy mennyire tud villogni a palánk alatt Steven Adams.

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 04:30 (Sport 1)

Kötelező meccs a Lakers számára, a remek formában lévő nyugati éllovas nem hibázhat a ligautolsó ellen. A GSW továbbra is ugyanazon a szinten van, amikor hagyják, akkor tud jól játszani, amikor nem, akkor érvényesül a papírforma, nagyrészt az ellenfeleken múlnak a meccsek, márpedig a Los Angeles nagyon-nagyon más tészta jelenleg. Egy gondjuk van, hogy LeBron James nem fog játszani ezen a találkozón, hogy kicsit pihentesse a kisebb sérülését, de a többiek pályára léhpetnek és a Warriors ellen így is hozniuk kell a győzelmet.

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus