Lezárja az előszezonját a Knicks és a Nets

Pályára lép a Heat és a GSW is, íme a hajnali program.

A Spurs és a Rockets két napja egy nem túl érdekes meccset vívott egymással, de most állítólag megint van esély Victor Wembanyama pályára lépésére, ami kicsit megfűszerezheti ezt a csatát. A Knicks back-to-backet vív a bostoni vereség után, de ott kiültette a kezdőit, így most van esély arra, hogy Brunsonék ott legyenek a parketten, a Washington pedig eddig veretlen, és próbálja beépíteni Jordan Poole-t - ezt a meccset is érdemes lehet figyelni.

A Heat Jimmy Butlert jegelte eddig, de most állítólag van esély arra, hogy a vezér is csatlakozik a Nets ellen, a Golden State-nél pedig Curry és Paul játéka kérdéses - két napja hosszabbításos küzdelmet vívtak a Kingsszel, azt ők kihagyták. 

A New York és a Brooklyn egyébként az utolsó előszezon-meccsét vívja, hiszen közben erősen közelítünk az előszezon végéhez: a mostani négymeccses játéknap után magyar idő szerint péntek hajnalban lesz még hat, majd szombat hajnalban nyolc találkozó, és ennyi - pár nap szünet után, jövő hét közepén kezdődik az alapszakasz!

A program:

Miami Heat - Brooklyn Nets 01:30
New York Knicks - Washington Wizards 01:30
San Antonio Spurs . Houston Rockets 02:00
Golden State Warriors - Sacramento Kings 04:00

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus