Megkezdődik a nyári liga Utah-ban és Sacramentóban

Hajnalban megkezdődik a Utah-i és a sacramentói nyári ligás torna - pályán Jaren Jackson Jr., Trae Young és Marvin Bagley III is az idei draft első öt választottjából.

Ma hajnalban Utah-ban és Sacramentóban is megkezdődik a nyári ligás torna.

Utah-ban magyar idő szerint 01:00-tól két top újoncot is láthatunk a jelek szerint, hiszen a Memphis Grizzlies az Atlanta Hawksszal meccsel - az 1/4-en kiválasztott Jaren Jackson Jr. előbbinél, az 1/5-ön ledraftolt Trae Young pedig utóbbinál lesz majd pályán, de a Memphisnél ott lesz a második kör elején kihúzott Jevon Carter, a Hawksnál pedig az előző idényben kiválóan indító John Collins is. Két órával később a Grayson Allennel felálló Utah Jazz és a San Antonio Spurs mérik majd össze tudásukat.

Sacramentóban hajnal 03:00-kor kezdődnek a küzdelmek. Elsőként a Miami Heat a magyar-amerikai Jarrod Jonesszal és a tavalyi első körös Bam Adebayóval a fedélzetén a Golden State Warriorst próbálja meg legyőzni, reggel 5 órakor pedig Marvin Bagley III-at, az idei 1/2-t láthatjuk majd, hiszen a hazaiak, a Sacramento Kings a Los Angeles Lakersszel találkozik - a kaliforniaiak keretében ott van De'Aaron Fox és Harry Giles III is.

Program

Utah

01:00 Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks
03:00 Utah Jazz - Antonio Spurs

Sacramento

03:00 Golden State Warriors - Miami Heat
05:00 Sacramento Kings - Los Angeles Lakers

A meccsekhez élőképes streamet majd a redditen találtok, ezen a linken!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus