Nets - Clippers derbi a Sport TV-n!

Ma éjjel csupán két összecsapással jelentkezik az NBA, de a Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers csatát a Sport TV jóvoltából itthon is élőben izgulhatjuk végig a TV-képernyők elől, a Portland és a Houston pedig szintén rangadónak tekinthető párosítása extra izgalmakat csempészhet a mai programba. Nézzük, mit várhatunk ezen az éjjelen!

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Doc Rivers igencsak emocionális periódusban van, hiszen tegnap legutóbbi csapatának otthonában, Bostonban kellett helyt állnia új tanítványaival, most pedig a tervezettnél hamarabb visszatérő Paul Pierce és  a szintén ex-Celtic Kevin Garnett lesz ott a túloldalon. A már Deron Williamst is soraiban tudó Brooklyn számára nagyobb a tét, de lehet is sansza a hazai alakulatnak, ugyanis a Los Angeles-ieknek nem igazán megy a keleti gárdák ellen, ráadásul Redick, Bullock és Barnes hiánya elég fájó a Clippers számára. Szoros, fordulatos derbire számíthatunk, ahol a vendégek miatt a látványra sem lesz majd panasz az előjelek alapján.

Portland Trail Blazers - Houston Rockets (04:30)

Jeremy Lin már közel a visszatéréshez, de ma még nem ő menti meg a vendégeket, ha igazak a hírek, ám a palánk alatt van annyi ereje a Houstonnak Dwight Howarddal a fedélzeten, hogy legyen keresnivalója a nyugati éllovas nehezen bevehető csarnokában. A cserepadok csatája szinte biztosan döntő fontosságú lesz, de az is kulcskérdés, hogy James Hardennel mit tud kezdeni az idén inkább védekezésben remeklő Nicolas Batum.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus