Carmelo Anthony bármit megtesz, Frank Vogel nagy szerepet szán neki

A játékosnak már van is egy kisebb sérülése, amit Anthony Davis okozott.

"Bármit, amit csak kell" - ezt válaszolta Carmelo Anthony arra a kérdésre, hogy mire hajlandó idén a Los Angeles Lakers sikeréért. A 37 éves veterán elmondta, hogy neki jelenleg teljesen mindegy, mit kell csinálnia - lehet kezdő, jöhet a padról, használhatják scorernek, tripladobónak, aminek akarják, ott segít, ahol tud.

Frank Vogel vezetőedző azt mondta, hogy ő nagy szerepet szán ebben a csapatban Anthonynak, már a leigazolása előtt is erről beszélgettek - pontosabban nem akarta ezt most meghatározni, végig kell csinálni a felkészülést ehhez, de sokat vár tőle. Kiemelte, hogy Kentavious Caldwell-Pope és Kyle Kuzma távozásával a kinti dobás hiánycikké vált a Lakersnél, Anthony egyik fő feladata ennek pótlása lehet-

A kosaras hozzátette, hogy amihez igazán ért a pályán, azt továbbra is csinálni tudja, méghozzá jól, de hogy csere lesz, vagy kezdő, vagy hogy mennyit játszik, az abszolút nem érdekli, mindent meg fog tenni a csapat sikeréért. Melo egyik szemhéján egyébként látható volt egy sérülés a harmadik edzés után, amikor az újságírók erre rákérdeztek, annyit mondott, hogy ennek okairól Anthony Davist kell megkérdezni - rendkívül kemény edzéseik vannak, Vogel pedig a rengeteg új játékosban próbálja rögzíteni a különböző sémákat.

"A szenvedélyem semmit sem változott" - zárta gondolatait Anthony.

Vogel még annyit tett hozzá, hogy a holnap esti előszezonnyitó meccsen sem Melo, sem LeBron James, sem Russell Westbrook nem fog játszani és Anthony Davis is valószínűleg csak az első negyedben lesz ott a pályán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus