CJ McCollum és Mark Cuban is kételkedik az újraindítással kapcsolatban

Szerintük el kell gondolkodni azon, hogy mi éri meg.

Mától három csapat edzőközpontja is megnyílik, a liga konferenciabeszélgetést tart a játékosokkal, de a bajnokság tényleg újraindításáról egyelőre azért csend van - május második hetében járunk, de az Egyesült Államokban igazából nincs változás a korábbi helyzethez képest.

Emiatt sem CJ McCollum, a Portland játékosa, sem Mark Cuban, a Dallas vezetője nem biztos benne, hogy folytatni kell az idei bajnokságot. McCollum azt fejtegette, hogy biztosan megéri-e minden intézkedést meghozni, aztán betartani, nézők nélkül játszani, miegymást megtenni azért hogy lejátszhassák a szezonból hátralévő időszakot - ráadásul szerinte az sem biztos, hogy bármilyen óvintézkedéssel együtt biztonságos lenne az idény folytatása. Például mi értelme van úgy súlyt emelni az edzőközpontban, ha senki nem lehet három méternél közelebb?

Cuban is azt a kérdést vetette fel, hogy ebben az esetben kinek a kezébe teszik az életüket - például a hotelébe, ahol a szezon hátralévő részében lenniük kell? Megbíznak az ő munkájukban, protokolljukban, bármiben?

A Blazers, a Nuggets és a Cavs ezzel együtt mától "kinyit", a Kings pedig hétfőre tervezi ugyanezt - meglátjuk, hogy mi történik a mai konferenciabeszélgetésen és hogy merre indul a liga.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus