Drummond földbe döngölte Cousinst, Mitchell és Sabonis is kiesett

Lejátszották az NBA-játékosok 2k-bajnokságának nyolcaddöntőit, kialakult a következő kör mezőnye. 

A magxar idő szerint szombat hajnalban rendezett első négy mérkőzés után hétfő hajnalban lejátszották a nyolcaddöntők második felét is az NBA-játékosok 2k-bajnokságában. A játéknap két nagyon sima és két körömrágós meccset hozott, Andre Drummond 101-49-re lépte le DeMarcus Cousinst, Montrezl Harrell pedig 73-51-re Domantas Sabonist, míg Devin Booker 85-75-re gyűrte le Michael Porter Jr.-t, Rui Hachimura pedig csak 74-71-re Donovan Mitchellt.

Érdekesség, hogy a Harrell-Sabonis párharcban mindkét fél az igazi csapatát választotta, ezzel ők lettek az első ilyenek a bajnokság során, eddig mindenki valamelyik másik együttessel csatázott - Sabonis ráadásul saját magát is "erőltette" a meccsen, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Booker és Mitchell egyébként ismert gamernek számít, igaz, nem feltétlenül a 2k-val szoktak játszani, de a bajnoki szünet elején rendszeresen streamelték például a Call of Duty-csatáikat - Booker most azt mondta, hogy azért nem a Sunst választotta, mert a 2k nem jól csinálta meg az ő karakterét.

Azt még el kell mondanunk, hogy a nyolcaddöntők sztárcsapata a Milwaukee Bucks és a Los Angeles Lakers volt, mindkettőt négy-négy alkalommal választották a nyolc találkozó alatt.

A negyeddöntők párosításai:

Derrick Jones Jr. - Montrezl Harrell
Devin Booker - Rui Hachimura
Trae Young - Deandre Ayton
Andre Drummond - Patrick Beverley

A hajnali négy meccs összefoglalója:

Harrell (Clippers) vs. Sabonis (Pacers):

Hachimura (Lakers) vs. Mitchell (Nets):

Porter Jr. (Lakers) vs. Booker (Bucks):

Cousins (Nets) vs. Drummond (Lakers):

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus