Evan Fournier megvédte Rudy Gobert-t

A Magic dobógépének nem tetszik, hogy a ligában ennyire kipécézték honfitársát. 

Mint ismert, Rudy Gobert lett az első játékos az NBA-ben, akinél pozitív lett a koronavírus-teszt, ráadásul a ligában kisebb közellenséggé vált amiatt, ahogy viselkedett - a hírek szerint az öltözőben is összefogdosott mindent és mindenkit, valamint volt egy emlékezetes sajtótájékoztatója is, ahol viccet csinált a vírusból. Azóta kiderült, hogy csapattársai eléggé megharagudtak rá, azonban van, aki inkább megvédené.

"Nekem ez fáj, ő lett a vírus arca az NBA-ben. Az emberek és az újságírók viselkedése undorító" - mondta a francia L'Equipe lapnak Gobert honfitársa, Evan Fournier.

"Azt sem értem, hogy miért kell kiadni azok nevét, akik megbetegedtek. Olyan volt, mint egy átigazolási ablak, mint egy koronavírusos szabadügynök piac, elképesztő. A neve elárulása nélkül is el lehet mondani, hogy valaki beteg... a Philadelphiának és a Lakersnek is van ügye, de nem tudjuk, hogy ki" - tette hozzá a Magic játékosa.

Fournier szerint az NBA-s média nagyon rosszul kezeli a helyzetet, miközben a csapatok azért is kritikákat kapnak, hogy miért végeznek el ennyi tesztet, amikor sok embernek erre nagyobb szüksége lenne - hiába mondják, hogy megveszik és privátban végzi el, ettől még az emberek megítélése nem változik. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus