Hírmorzsák 2013-12-25 (20:15)

Cousins: "Minden este ugyanazt a szart csináljuk védekezésben". Carmelo ma nem játszik, Felton pedig határozatlan időre esett ki ágyéksérülése miatt. Isaiah Thomast még mindig motiválja, hogy 60. helyen vitték el a drafton. Monta Ellis szerint tavaly olyan csapattársai voltak, hogy még felpörögni sem tudott rendesen minden meccsre.

A sportando és Chris Mannix (Sports Illustrated) forrásai szerint a New York Knicks játékosa, Carmelo Anthony nem játszik ma este, az Oklahoma City Thunder elleni találkozón.

Szintén nem jó hír és szintén a Knickshez tartozik, hogy Raymond Felton ágyéksérülést szenvedett kedd hajnalban, ami miatt határozatlan ideig nem léphet pályára. További vizsgálatokat fognak elvégezni rajta, de nem kecsegtet túl sok jóval, hogy a játékos elmondása szerint hallott egy pattanást sérülésekor.

A Dallas Mavericks idén kifejezetten jól teljesítő dobóhátvédje, Monta Ellis Howard Becknek (Bleacher Report) nyilatkozott. Elmondása szerint tavaly egy elég sötét helyen volt, egy olyan csapatban, ahol nem igazán érezte jól magát - ez volt a Bucks. Néha jól ment neki, tudta motiválni saját magát, aztán voltak olyan meccsek, amelyekre felpörögni sem tudott, mert olyan csapattársakkal volt körbevéve.

A Sacramento Kings centere, DeMarcus Cousins nem nagyon rejtette véka alá véleményét a csapat védekezéséről. "Minden este ugyanaz a szar. Mindig összeesünk védekezésben, nem beszélünk. Mikor mindig ugyanazt a szart csinálod, ugyanaz lesz az eredmény, és ezt most tapasztaljuk is." - nyilatkozta.

A csapat másik játékosa, Isaiah Thomas a Sacramento Bee-nek azt mondta, hogy nem véletlenül játszik sokkal jobban, mint azt várták tőle az egyetem után, folyamatosan van mit bizonyítania. Még mindig úgy tekint a draftra - ahol egyébként utolsó helyen vitték el -, mint tiszteletlenségre az irányába. Néhány csapat kétszer, a Lakers pedig négyszer választott inkább mást, mint őt, ez pedig folyamatosan motiválja azóta is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus