Hírmorzsák 2014-02-21 (21:30)

A Clippers "becsapta" a Knickst? A New York azt hitte, megegyeztek a Shumpert-cseréről Doc Riversékkel. Granger nagyon ki volt akadva, mikor megtudta, hogy a Sixershez került. Earl Clarkot kivásárolta a Philadelphia. Villanueva szeretné, ha ugyanerre a sorsra jutna Detroitban, Ben Gordon és a Bobcats pedig már tárgyalnak a válásról. Big Baby kegyeiért a Brooklyn és a Clippers töri magát leginkább. Kobe nem örült Blake távozásának, Blake-nek pedig hiányozni fog Bryant. A Hawks leigazolta Cartier Martint a teljes szezonra, visszahívták a D-Ligából Cunninghamet. OJ Mayo Shaqtin A Fool gyanús "védekezése".

Természetesen a deadline körül forog még minden, illetve beindultak az ilyenkor szokásos kivásárlások is.

Chris Broussard (ESPN) forrásai szerint a New York Knicks úgy gondolta a cserehatáridő lejárta előtt, hogy megegyezésre jutottak a Los Angeles Clippersszel az Iman Shumpert és Darren Collison köré épülő cseréről. A Clippers állítólag az utolsó pillanatban lépett vissza az üzlettől. A hírek szerint Doc Riversék azért csináltak úgy, mintha kellene nekik Shumpert, hogy a dobóhátvédet ne cseréljék az Oklahoma City Thunderhez.

Jake Fischer (Boston Globe) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Danny Granger nagyon ki volt akadva, mikor megtudta, hogy a Philadelphia Sixershez cserélték az Indiana Pacerstől. A kiscsatár a teljes profi karrierjét Indianában töltötte, és ha kivásárolják, akkor a ligában dolgozók szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a Miami Heathez vagy a San Antonio Spurshöz ír alá. Sam Hinkie, a Sixers GM-je annyit mondott, hogy le fognak ülni Grangerrel, és van rá esély, hogy kivásárolják.

Egyik tegnapi szerzeményüket, Earl Clarkot már waiverre is tették, így a csatárt viheti, aki akarja, két nap múlva pedig szabadon igazolható lesz bárki számára.

Lejáró szerződése miatt kivásárlásra kerülhet a Detroit Pistons kiscsatára, Charlie Villanueva is, aki a Detroit Newsnak azt nyilatkozta, hogy reménykedik is abban, hogy közös megegyezéssel elválnak útjaik. Charlie V azt mondta, hogy nagyon szeretné a Pistonst segíteni bármilyen módon, de úgy néz ki, hogy más irányba haladnak ő és a Detroit, úgyhogy ha van lehetőség a kivásárlásra, akkor meg fogják nézni a lehetőségeket, és megpróbálnak megegyezni a csapattal.

A Yahoo Sports forrásai szerint Ben Gordon ugyanerre a sorsra juthat, ő és a Charlotte Bobcats már elkezdtek tárgyalni a szerződésbontásról. Gordon sorsa akkor pecsélődött meg, amikor tegnap Gary Neallel erősödött a Charlotte dobóhátvéd poszton, így már esély sem volt arra, hogy még igényt tartanak a 13.2 millió dolláros lejáróval rendelkező játékos szolgálataira.

Az Orlando Magic hivatalosan is bejelentette, hogy kivásárolták Glen Davist. Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint Kevin Garnett nagy erőket fog mozgósítani, hogy meggyőzze egykori csapattársát, igazoljon a Brooklyn Netshez, és legyen újra vele és Paul Pierce-szel. A Clippersnél volt edzője, Doc Rivers várja, és Wojnarowski úgy tudja, hogy még mindig ők a legesélyebbek a leigazolására.

A korábbi hírekkel ellentétben az Atlanta Hawks nemhogy kivásárolta Cartier Martint, hanem a RealGM forrásai szerint egész évre leigazolták. Szintén az Atlantához tartozik, hogy a D-Ligából visszahívták Jared Cunninghamet.

Voltak olyanok a Los Angeles Lakersnél, akik nagyon nem örültek Steve Blake elcserélésének. Ilyen volt például Kobe Bryant is, aki twitterén azt írta, hogy az egyik legközelebbi csapattársa volt Blake, az egyik legnagyobb versenyző fejben, és szerinte nagy fogás volt a megszerzése a Warriors számára. Blake első Golden State-s meccsét követően azt mondta, hogy nagyon jó kapcsolatuk volt Bryanttel, az egyik legjobb csapattársa volt, és nem akar hazudni, hiányozni fog neki a Lakers legendája.

Új Shaqtin A Fool várományosunk van a következő hétre: OJ Mayo. A mutatványát ezen a linken megtaláljátok.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus