Hírmorzsák 2014-03-10 (21:30)

Carmelo semmit nem tudott arról, mit akar a vezetőség Phil Jacksonnal. Az edzőlegenda állítólag ma dönt, elfogadja-e a Knicks ajánlatát, és ha igen, milyen minőségben teszi mindezt. A csapat szerint jók az esélyeik szolgálatainak megszerzésére. A Knicks új D-Ligás csapatot "vett". Napi stat: Noah David Robinson nyomában, a Bulls lassan újra a liga legjobb védelmével rendelkezik. Bennett bal térdével gondok vannak, 3 hétre out, Irving pedig megbetegedett. Még két játékos a Sixers privát edzésén, de Brett Brown inkább megtartaná Varnadót. Kobe új Foot Locker reklámja (videó). Joe Ingles iránt három csapat is érdeklődik. 10 napos szerződések (Shannon Brown, Clark, Royce White).

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony a New York Postnak elmondta, hogy fogalma nem volt semmiről, ami Phil Jacksonnal kapcsolatban zajlott az utóbbi napokban, hetekben a klubnál, úgyhogy nem is nagyon tud válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Senki nem közölte vele, mi a menedzsment szándéka, ő is ugyanannyit tud, amennyit az újságokból lehet. Carmelo úgy gondolja, nehéz megmondani, mi fog történni, és ha lesz is valami, szerinte az is csak a nyártól kezdődően. Szerinte a vezetőség megpróbálja kihúzni az évet így, ahogy most vannak, és az off-szezonban lesznek változások, ha lesznek.

Chris Broussard (ESPN) forrásai szerint a Knicks úgy gondolja, hogy Jackson el fogja fogadni a csapat felkérését, és valamilyen pozícióban csatlakozni fog az együtteshez. Azt nem tudni pontosan, milyen minőségben - edzőként szinte biztosan nem -, és mindenki tudja, hogy az utolsó pillanatban is közbe jöhet bármi, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a Jackson visszatér korábbi csapatához, ahol játékosként bajnokságot nyert. A New York Daily News információi szerint még ma meglesz a döntés, és inkább Jerry Westhez hasonló tanácsadó lesz Jackson, nem Pat Riley-hoz hasonló, mindent irányító vezető - Broussard egyébként azt a hírt hozta, hogy James Dolannek továbbra is befolyása lesz a csapatnál, akkor is, ha Jackson igent mond nekik.

A New York Post hozta le azt is, hogy Earl Clark és Shannon Brown egy-egy második 10 napos szerződést fog kapni, amint lejár első 10 napos megbízatásuk. Ugyanilyen második 10 napost kaphat Royce White is a Sacramento Kingstől, és David Aldridge (TNT) szerint nem lenne meglepő, ha ezt követően megtartanák a teljes szezonra.

Még mindig Knicks: hivatalosan is bejelentették, hogy új, különálló D-Ligás csapatot vettek White Plainsben, úgyhogy jövőre a D-Liga már 18 csapattal indul neki.

Napi statisztikák: Joakim Noah 294 gólpasszal vezeti a Chicago Bulls vonatkozó listáját. Legutoljára 1993/94-ben fordult elő olyan utoljára, hogy center legyen ebben a kategóriában egy gárda legjobbja: akkor David Robinson volt a Spurs listájának élén az asszisztokban. A Bulls egyébként egészen kiváló formáját mutatja, hogy most már az Indiana Pacersszel holtversenyben vezetik a ligát az ellenfelek által dobott pontok tekintetében (92.2), igaz, a Pacers mögött még mindig "csak" másodikak az ellenfelek mezőnyszázalékát nézve (43.2%).

A Cleveland Cavaliers bejelentette, hogy tavalyi 1/1-esük, Anthony Bennett bal térdében meghúzódott az ínszalag, ezért három hetes kihagyásra kényszerül. A gárda sztárja, Kyrie Irving nem edzett ma betegsége miatt.

Reggel már írtunk róla, hogy a Philadelphia Sixers Kevin Murphyt és James Nunallyt meg fogja hívni egy privát edzésre. A RealGM információi szerint mellettük ott lesz még Darius Johnson-Odom és Scott Suggs is a holnapi megmérettetésen. DJO a Springfield Armornál 21.9 pontot és 6 gólpasszt átlagolt idén, míg Suggs 17.7 pontot rakott a közösbe az Erie Bayhawksnál. A hírek szerint bárki kaphat 10 napost ebből a kvartettből, de a CSN információi alapján Brett Brown vezetőedző Jarvis Varnado megtartását preferálná ehelyett.

A Eurobasket.com információi szerint Joe Ingles a nyáron meggondolja, hogy lehívja NBA-kilépési lehetőségét - jelenleg a Maccabi Tel-Aviv játékosa. Az ausztrál point forward iránt a hírek szerint a Memphis Grizzlies, az Atlanta Hawks és a Utah Jazz is érdeklődik.

Végül pedig az új Foot Locker reklám Kobe Bryanttel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus