Hírmorzsák 2018-05-02 (13:45)

Paul George távozik a Thundertől? LeBron szerint a szezon egyik leggyengébb meccsét játszotta, a csapattársait dicsérte. Mike D'Antoni az első edzésen félrehívta Capelát, hogy megmondja, mit vár tőle. Tom Gores szeretné megtartani Stan Van Gundy-t, de kisebb szerepben. Nick Calathes visszatérne az NBA-be.

Ryen Russillo (ESPN) a SLAM Online-nak azt mondta, hogy egy megbizható, Paul George közeli forrásból úgy tudja, hogy az Oklahoma City Thunder kiscsatára távozik jelenlegi csapatától - azt nem mondta meg, hogy melyik csapathoz, csak azt, hogy lelép.

A Cleveland Cavaliers ma hajnalban elvette a Toronto Raptors pályaelőnyét, LeBron James pedig a meccs után a csapattársait dicsérte - szerinte akkor léptek elő igazán a többiek, mikor neki nem ment. Nem játszott olyan hatékonyan, ahogy szeretett volna, sok üres dobást, triplát hagyott ki, és többször ziccert is hibázott. Az Indiana Pacers elleni hetedik meccsen elszenvedett sérülése miatt nem tudott pályára kerülni a meccs előtt és hétfőn sem, de az a lényeg végülis, hogy nyertek. James azt is elmondta, hogy valószínűleg az egyik legrosszabb meccsét játszotta a szezon során.

Lee Jenkins (Sports Illustrated) a Houston Rockets vezetőedzőjével, Mike D'Antonival beszélgetett, aki azt mondta, hogy az első edzésen félrehívta Clint Capelát, és elmondta neki a vele kapcsolatos elképzeléseit. A tréner azt mondta a svájci centernek, hogy védenie kell a gyűrűt, rohannia kell utána előre, elzárást kell adnia, és utána befelé leválnia - ha utóbbi nem működik, vissza kell mennie elzárást adni, és újra próbálkozni. Azt is elmondta neki, hogy fog vele kiabálni, de ha bajnokságot nyernek, az miatta lesz, ha pedig nem, az nem az ő hibája lesz - valószínűleg mindettől függetlenül meg fogja kapni a 80 millióját.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint a Detroit Pistons tulajdonosa, Tom Gores és az elnök-vezetőedző Stan Van Gundy két hete tárgyalnak a folytatásról és annak mikéntjéről. A hírek szerint Gores szeretné megtartani Van Gundy-t, de vezetőségi változtatásokat akar, úgyhogy kisebb szerepben tartaná meg, és ez jelen pillanatban nem igazán tetszik SVG-nek - most minden személyi döntés Van Gundy kezében van, ez változna a tulajdonos jelenlegi álláspontja szerint. Kulcspont állítólag Jeff Bower GM sorsa is.

Szintén Wojnarowski hozta a hírt, hogy Nick Calathes visszatérne az NBA-be - két évet már lehúzott a Memphis Grizzliesnél, és csereirányítót kereső csapatok érdeklődhetnek iránta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus