Hírmorzsák 2018-06-07 (20:00)

LeBron James szerint Kevin Durant kalapemelést érdemel, egy igazi scorer - pont az ilyen meccsek miatt szerezte meg őt két éve a Warriors. James Harden az MVP a játékosoknál. Bryan Colangelót menesztette a Sixers. A 2020/21-es szezon végéig hosszabbított Alvin Gentryvel a Pelicans. Sergio Scariolo iránt a Hornets és a Raptors is érdeklődik. A Bulls sajnált 10.000 dollárt az NBA Global Campre. Bemutatták a Denver Nuggets új logóit és mezeit.

Ahogy arról a délután folyamán már volt szó, a Houston Rockets sztárja, James Harden nyerte az MVP címet a játékosok szavazatai alapján. A nap másik híre Bryan Colangelo menesztése volt - részletek ezen a linken.

Volt még egy konkrétum ma: a New Orleans Pelicans 2 éves szerződéshosszabbítást adott Alvin Gentrynek, akinek így 2020/21-ig van érvényes kontraktusa - a következő szezonra már korábban lehívták a csapatopciót, de a 2018/19-es idényre is emelést kap bérében a tréner.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James azt nyilatkozta Kevin Durant ma hajnali parédája után, hogy ezért alakították át a csapatot, ezért szerezte meg Durantet a Golden State Warriors két éve. Azt nem mondaná, hogy nincs nyomás a játékosokon, de ha egyiküknek gyengébb napja van, attól még van 3-4 olyan játékosuk, akik képesek fellépni és átvenni a terheket. Azt is hozzátette, hogy kalapemelést érdemel Durant - ez ő, egy igazi scorer, egy "orgyilkos", a meccs vége triplája pedig az egyik "merénylete" volt.

A La Opinion de Malaga értesülései szerint a spanyol válogatott szövetségi kapitányának, Sergio Scariolónak ajánlata van a Charlotte Hornetstől, ahol a második számú segédedző lehetne, de a szakember iránt érdeklődik a Toronto Raptors is.

A múlt héten beszámoltunk arról, hogy Trevisóban NBA Global Camp volt, ahol a nem amerikai fiatalokat nézhették meg az NBA csapatok. 29 együttes küldött megfigyelőket az összejövetelre - mindenki, kivéve a Chicago Bulls, Jonathan Givony (ESPN) pedig a főszervezőktől úgy tudja, hogy azért, mert a Bulls nem akarta kifizetni a 10.000 dolláros részvételi díjat, amely a költségeket fedezte volna.

A végére pedig a Denver Nuggets maradt, amely bemutatta új logóit és csapatmezeit:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus