Hírmorzsák 2018-10-26 (21:45)

Russell Westbrook szerint nem kell pánikolniuk - a ma hajnali vereség az ő felelőssége. A Minnesotát nem érdekli a Rockets csomagja, amiben négy első köröst adnának Jimmy Butlerért. A Heat újra felvette a kapcsolatot a Timberwolvesszal Butler miatt. Butler ma esti játéka kérdéses. Luke Kennard 3-4 hetet kihagy (váll). Brett Brown szerint segítségre van szükségük, nem támaszkodhatnak csak három játékosra - Dario Saric szerint túl sokat gondolkodnak.

Shams Charania (The Athletic) értesülései szerint a Houston Rockets négy első körös pick mellett Marquese Chrisst és Brandon Knightot akarja adni Jimmy Butlerért a Minnesota Timberwolvesnak, ám a Minnynek esze ágában sincs odaadni Butlert ezért a csomagért.

Charania szerint a Miami Heat és a Philadelphia Sixers is ajánlatot fog tenni Butlerért, és a Heates szálat több forrás is megerősítette: a Five Reasons Sports Network információi szerint a Miami újrakezdte a tárgyalásokat a Timberwolvesszal, és Stefano Fusaro (ESPN) nem sokkal később ugyanezt megírta. Mint ismert, majdnem megegyezés történt a két gárda között, Josh Richardson, Dion Waiters és egy első körös ment volna Minnesotába a swingmanért, de a TWolves többet akart, Pat Riley pedig befejezte a beszélgetéseket Tom Thiboeau-ékkal.

Butlerhez még egy hír kötődik: ma éjszakai játéka kérdéses, mert betegséggel küzd. Ugyancsak hiányzás: Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Detroit Pistons dobóhátvédje, Luke Kennard 3-4 hetet hagy ki, miután kiment a válla ma hajnalban, a Cleveland Cavaliers elleni találkozón.

A Sixers vezetőedzője, Brett Brown Keith Pompey-nak (Philly.com) elmondta, hogy segítségre van szükségük - másoknak is feljebb kell kapcsolniuk, nem támaszkodhatnak csak a Joel Embiid, Ben Simmons, JJ Redick trióra. Nagyon tetszik neki a keret, tényleg jók, de úgy érzi, hogy egyelőre még szenvednek. Robert Covington annyival egészítette ki edzője szavait, hogy nem vihetik a hátukon a csapatot bizonyos emberek, másoknak is jobban kell teljesíteniük. JJ Redick szerint némi munkára még szükségük van, míg Dario Saric annyit mondott, hogy nem egy felé húznak, ezen kell változtatni - olyan önbizalommal kell játszaniuk, mint tavaly, és egyelőre túl sokat gondolkodnak.

A végére pedig az Oklahoma City Thunder sztárja, Russell Westbrook maradt, aki a Boston Celtics elleni zakót követően elmondta, hogy a gárda negyedik negyedes leolvadása teljes mértékben az ő lelkén szárad - neki kell biztosítania azt, hogy megcsinálják a végjátékokban, amit kell. Akármi is történt a záró játékrészben kihagyott és értékesített dobások terén, az ő felelőssége ez a vereség. Azt is hozzátette, hogy most már a következő meccsre kell koncentrálniuk, nem fog előfordulni a maihoz hasonló még egyszer, és szerinte rendben lesznek. Bízik magában és a csapattársaiban is - nem kell aggódni, nincs ok a pánikra, még ha gyengébben is kezdték az idényt, mint szerették volna (jelenleg 0-4-gyel állnak).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus