Hírmorzsák 2018-11-02 (12:00)

Anthony Davis szeretne megint együtt játszani DeMarcus Cousinsszal a nyártól - csak a Pelicans sikere érdekli jelenleg. Steve Kerr szerint a Warriors tudja, hogy nem fogja megtartani Cousinst, ezért most akarnak bajnoki címet nyerni vele. Davis megint a könyöksérülése miatt nem játszott. Carmelo Anthony szerint a New York Knicksnél történő dolgok miatt sokan nem akartak a klubhoz igazolni. Giannis Antetokounmpo a jó szezonkezdet ellenére is csak a munkára és a fejlődésre koncentrál. Franchise-rekordot döntött a Boston.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr tegnap azt nyilatkozta, hogy nem voltak világtól elrugaszkodott gondolataik, amikor leszerződtették DeMarcus Cousinst: egyéves a szerződés, jövő nyáron meg nem lesz elég pénzük arra, hogy hosszabbítsanak vele, úgyhogy reményeik szerint most egy bajnoki címhez segítik a centert, jövő nyáron meg egy jó nagy kontraktushoz egy másik csapatnál.

Ugyanide kapcsolható, hogy a New Orleans Pelicans magasembere, Anthony Davis Marc J. Spearsnek (The Undefeated, ESPN) azt mondta, hogy reményei szerint nyártól újra egy csapatban játszhat Cousinsszal. Bár azt nem tette hozzá, hogy melyik ez az együttes, azt is elmondta Davis, hogy két éve van még jelenlegi szerződéséből, aztán hogy utána mi történik, az majd kiderül. Most csak arra koncentrál, hogy a liga legdominánsabb játékosa legyen, és hogy minél több győzelemhez segítse a csapatot. Sok a pletyka, ő is hallja ezeket, de ezek nem tőle indulnak - ő jelenleg a Pelicans játékosa, és a New Orleanst akarja bajnoki címhez segíteni.

Szintén Davishez tartozik, hogy ma hajnalban harmadik meccsét is kihagyta könyöksérülése miatt, ki is kapott a Pelicans a Portland TrailBlazerstől.

A Houston Rockets játékosa, Carmelo Anthony Ian Begley-nek (ESPN) elmondta, hogy szerinte nem is a pályán mutatott játék, hanem maga a New York Knicks név, a klub ijesztett el több játékost is attól, hogy odaigazoljon. Nem tud ő sem részleteket, hogy ki hozta a döntéseket és kinek mekkora befolyása volt, de többről volt szó, mint maga a pályán nyújtott teljesítmény, amikor a szabadügynököknek arról kellett dönteniük, hogy odaigazolnak-e vagy sem.

A Milwaukee Bucks franchise-rekordnak számító 7-0-val kezdte az idényt, mielőtt ma hajnalban vereséget szenvedett a Boston Celticstől. A mérkőzés előtt Giannis Antetokounmpo elmondta, hogy ez nagy elismerés a csapatnak, és mutatja, hogy milyen keményen dolgoztak, de leszegett fejjel tovább kell tenniük a dolgukat, hogy továbbfejlődhessenek.

A végére pedig a Boston Celtics maradt, amely ma hajnalban franchise-rekordot döntött, miután 24 triplát dobott a Milwaukee ellen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus