Hírmorzsák 2018-11-17 (22:45)

Markelle Fultz most egy ideig marad a jelenlegi büntetődobó technikájánál. Jimmy Butler szerint sokkal élvezetesebb a Sixersnél játszani. Kyrie Irving Antoine Walker nyomdokaiba lépett. Marc Gasol a Grizzlies történetének legjobb lepattanózója lett. Victor Oladipo szerint a végelszámolásnál rengeteget fognak számítani az olyan győzelmek, mint amit ma arattak a Heat ellen. Allen Iverson szerint Carmelo Anthonynak nem kell visszavonulnia. Shaquille O'Neal soha nem fogja betenni a Shaqtin' A Foolba Boban Marjanovicot. John Collins ma visszatér. Russell Westbrook és Taurean Prince sem játszik ma éjszaka.

 

A Philadelphia Sixers tavalyi 1/1-esének, Markelle Fultznak a legújabb büntetőzési technikájáról láthattatok már videót ma délután. Fultz azt nyilatkozta, hogy ezt a dolgot most tanulta, próbálja megtalálni a lehető legjobb megoldást. Úgy érzi, hogy működik ez a mostani forma számára, úgyhogy a közeljövőben ezt fogja erőltetni.

Szintén a Sixershez tartozik, hogy a gárda új sztárja, Jimmy Butler azt nyilatkozta a ma hajnali, Utah Jazz elleni mérkőzés után, hogy sokkal élvezetesebb a jelenlegi csapatában játszani - mindenki nyerni akar, és ha valaki elront valamit, akkor azt megbeszélik, senki nem veszi személyes sértésnek, és utána teszi a dolgát.

Jöjjenek a hiányzók, visszatérők. Az Oklahoma City Thundernél Russell Westbrook és Terrance Ferguson nem fog játszani a Phoenix Suns ellen. Az Atlanta Hawksnál Taurean Prince nem lesz ott a pályán az Indiana Pacers ellen, de John Collins visszatér a hírek szerint.

Van két napi statisztika. A Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving Antoine Walker és 2001 óta az első Celtics játékos, aki legalább 40 pontot és legalább 10 gólpasszt jegyzett egy mérkőzésen. A Memphis Grizzlies centere, Marc Gasol 5613 lepattanónál jár - a Sacramento Kings elleni találkozón megelőzte Zach Randolphot a klub all-time lepattanólistáján, már ő az első.

A Pacers sztárja, Victor Oladipo a Miami Heat legyőzését követően elmondta, hogy jó csapatból nagy csapattá akkor válik egy együttes, ha az ilyen mérkőzéseket meg tudja nyerni - támadásban nem ment számukra a játék, de a cserepadjuk kiválóan teljesített. Nagyon fontos volt számukra a siker, ami szerinte sokat fog még jelenteni a végelszámolásnál.

Allen Iverson Carmelo Anthonyval kapcsolatban Shams Charaniának (The Athletic) elmondta, hogy egyáltalán nem kellene visszavonulnia Melónak - sok van még benne, csak a megfelelő szituációba kell kerülnie. Iverson saját bevallása szerint imádja Anthonyt, ezért nagyon fáj számára a mostani helyzet. AI szerint egykori csapattársa rá fog jönni, hogy hogyan alkalmazkodjon a mostani játékhoz - hisz benne, erősnek tartja, erős háttér van mögötte családok és barátok szempontjából, és biztos benne, hogy rendben lesz Melo.

A végére pedig Shaquille O'Neal maradt ezúttal, aki a TNT adásában bejelentette, hogy egy jó barátját, aki az NBA-ben játszik, soha nem fog betenni a Shaqtin' A Foolba. O'Neal azt is elmondta, hogy ez az illető Boban Marjanovic, a Los Angeles Clippers centere.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus