Hírmorzsák 2018-11-18 (12:00)

Dave Joerger pozíciója veszélyben a Kingsnél, mert nem jól kezeli Marvin Bagley játékperceit és szerepét? Joe Lacob tagadja, hogy bárkinek az oldalára állt volna a klub a Draymond Green - Kevin Durant vitában. Steve Clifford LeBron Jamest dicsérte, Larry Drew pedig Collin Sextont. A Spurs two-way szerződést adott Ben Moore-nak.

Chris Haynes (Yahoo Sports) forrásai szerint Dave Joerger vezetőedző és a Sacramento Kings menedzsmentje nem értenek egyet azzal, hogy mi az elsődleges fontosságú a franchise szempontjából. Marvin Bagley III-t a második helyen draftolta a Kings, és az, ahogyan Joerger használja a magasembert, a tréner kirúgásához is vezethet - nem tetszik a menedzsmentnek, hogy kevés percet játszik Bagley, és a csapatban betöltött szerepe sem. Joerger a tapasztalt játékosait részesíti előnyben, és a hírek szerint többen is frusztráltak amiatt, hogy nem igazán kommunikálnak velük arról, hogy mi a szerepük az együttesnél. Vlade Divac GM annyit mondott a pletykára, hogy Joerger továbbra is teljes bizalmukat élvezi, és a jövőben is együtt fognak azon dolgozni, hogy minél hatékonyabban fejlesszék a fiatal magot.

A Golden State Warriors tulajdonosa, Joe Lacob Al Sarasevicnek (San Francisco Chronicle) elmondta, hogy olvasta a különböző híreket, hogy a Draymond Green - Kevin Durant balhénál kinek az oldalára állt a franchise, de ez nem igaz - senkinek az oldalára nem álltak senkivel szemben. A döntés egyébként egyértelműen vezetőségi volt, de úgy gondolja, hogy Steve Kerr vezetőedző és Bob Myers GM teljesen helyénvalóan kezelte a dolgokat. Minden alkalmazottjuknak meg kell felenie egy bizonyos viselkedési normának, és Green tudja, hogy átlépte a határt - beszéltek egymással, jó a kapcsolatuk, és Green érti, hogy mi volt a gond.

Az Orlando Magic ma hajnalban legyőzte a Los Angeles Lakerst, Steve Clifford vezetőedző pedig még a találkozó előtt LeBron Jamest dicsérte. Clifford szerint annyi mindent tud James, hogy egyszerűen nem lehet tartani. Mindent tud a játékról LeBron: betör, dob, palánknak háttal játszik, 1-1-ezik, elzárás-leválásnál pedig lehet ő a labdás vagy a blokkot adó ember is. A tréner hozzátette, hogy még ennél is fontosabb, hogy jobbá teszi a társait, és mindig ez az elsődleges célja.

A Cleveland Cavaliers vezetőedzője, Larry Drew arról beszélt, hogy mindenki kezdő akar lenni, de nem mindenkinek jó a teljesítménye kezdőként - ő azt próbálja felmérni, hogy egy játékos milyen produkciót nyújt kezdőként, és ezt állítja szembe azzal, hogy milyen teljesítményre képes csereként. Drew szerint George Hill sérülése után Collin Sexton egyértelműen feljebb kapcsolt, érezhető a jelenléte a pályán, és nagyon komoly befolyása van arra, amit próbálnak megvalósítani.

A San Antonio Spurs leigazolta Ben Moore-t - two-way szerződést kötött a magasember, aki az Indiana Pacersnél kezdte a szezont, de novemberben kitették a keretből.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus