Hírmorzsák 2019-02-02 (21:30)

Kyrie Irving szerint rengeteg ostobaság jelenik meg róla a sajtóban, ami mind csak zavaró tényező - ahogy számára a Knicks szurkolók skandálása is. Michael Malone szerint a Nuggets senkitől nem fél. A Rockets a Grizzlies-zel tárgyal Brandon Knightról. A Blazers az első körös pickjével akar erősíteni. A Hawks árulja Taurean Prince-t. Wilson Chandler legalább 2-3 hetet kihagy (comb). Leoltották Draymond Greent, Rudy Gobert-nek tetszett.

Tegnap este írtunk arról, hogy Kyrie Irving kevésbé határozott nyilatkozatot adott a jövőjéről, Irving pedig a New York Knicks elleni, ma hajnali győzelem után újra megszólalt. Elmondta, hogy fogalma sincs, hogyan működik a média, de azt látja, hogy rengeteg a spekuláció, egyfolytában történeteket találnak ki az emberek, az ő neve pedig rendszeresen benne van ezekben a sztorikban. Ő annyit tud, hogy rengeteg ostobaság jelenik meg vele kapcsolatban, úgyhogy nem is foglalkozik ezzel, ami egyébként csak zavaró tényező - a bajnoki cím megszerzésére koncentrál és csak arra.

A Knicks szurkolóktól megkapta a "Kyrie-t akarjuk" rigmust, amire szintén azt mondta, hogy ez jelenleg semmi más, csak zavaró tényező. Nagyra értékeli persze a pozitív fogadtatást, de azt is tudja, hogy milyen fantáziálás, illetve média háttérmunka az alapja, amiről megint elmondta, hogy mennyi butaságot tartalmaz róla. Semmit nem tehet ez ellen, úgyhogy elfogadta, hogy ez van, a játékkal törődik.

Arról ma délelőtt olvashattatok, hogy a Houston Rockets egy első körös pickkel együtt elcserélné Brandon Knightot. Kevin O'Connor (The Ringer) értesülései szerint a Rockets a Memphis Grizzlies-zel már tárgyalt is a hátvédről és a pickről - egyelőre nem tudni, meddig jutottak a beszélgetések.

A Houston ma hajnalban a Denver Nuggets vendégeként kikapott, a coloradóiak pedig 36-15-tel újra a nyugati főcsoport első helyén állnak. A Nuggets vezetőedzője, Michael Malone azt nyilatkozta a mérkőzés után, hogy mindenkit legyőztek már a ligában, úgyhogy nem félnek senkitől.

Az az elmúlt hetekben már napvilágot látott, hogy az Atlanta Hawksnál Taurean Prince is eladó. Most Zach Lowe (ESPN) megerősítette ezt - a Hawks egy fiatal játékost és egy picket vár cserébe a kiscsatárért.

A Portland TrailBlazers erősíteni akar, az előbb említett Zach Lowe forrásai szerint az oregoniak az első körös draftjogukkal szeretnének olyan játékost szerezni, aki segíteni tud nekik.

A Philadelphia Sixersnél Wilson Chandler 2-3 hétig nem léphet pályára, mert meghúzódott a combja a Golden State Warriors elleni győzelem során - az All-Star gála után vizsgálják majd, hogy bevethető-e.

A végén pedig térjünk vissza még a ma délelőtti morzsára. Olvashattatok róla, hogy Rudy Gobert elsírta magát, mert nem választották be az All-Star gálára, mire Draymond Green kifigurázta őt twitteren azzal, hogy akkor most neki is sírnia kellene... Egy szurkoló azonnal válaszolt neki: annyit kérdezett vissza twitteren, hogy "úgy, ahogyan a parkolóban sírtál KD-ért?" - ezt lájkolta be a Utah Jazz centere. Mint ismert, Green a 2016-os döntő elveszítését követően, a hetedik meccs után már a parkolóban hívta Kevin Durantet, hogy igazoljon a Golden State Warriorshoz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus