Hírmorzsák 2019-02-04 (14:00)

Russell Westbrook magára vállalta a felelősséget a Thunder ma hajnali veresége után. Cserélt a Blazers és a Cavs. Scottie Pippen szerint Zion Williamson a legjobb NBA prospect Michael Jordan óta. Steve Kerr szerint DeMarcus Cousins Lakers elleni zsákolása hozott életet a csapatba és a közönségbe is. Steve Ballmer élőben tekintette meg a Raptors-Clipperst, Kawhi Leonardot ez nem nagyon érdekelte. Kristaps Porzingisre több csapat sem tudott ajánlatot tenni, olyan gyorsan cserélte el őt a Knicks. Mitch Creek még 10 napra a Netsnél. Brook Lopez hagyná, hogy megharapja egy denevér, hátha szuperhőssé változik.

A ma reggeli összefoglalóban olvashattátok, hogy a szoros végjátékot hozó Boston Celtics - Oklahoma City Thunder találkozó legvégén Russell Westbrook eladta a labdát egyenlítési lehetőségnél, így végül csapata kikapott. A meccs után annyit mondott az OKC sztárja, hogy a mérkőzések végén vigyáznia kellene a labdára, úgyhogy magára vállalja a felelősséget. Billy Donovan vezetőedző annyit tett ehhez hozzá, hogy Westbrook is biztosan szívesen visszatekerné az idő kerekét, de az eladott labdát leszámítva tetszett, amit csináltak - valószínűleg üres triplát dobhattak volna, tiszta dobóhelyzetbe kerültek volna.

Amint arról tegnap este már olvashattatok, cserélt egymással a Portland TrailBlazers és a Cleveland Cavaliers - részletek ezen a linken.

A Chicago Bulls legendája, Scottie Pippen az ESPN-en azt mondta, hogy szerinte Zion Williamson a legnagyobb NBA tehetség Michael Jordan óta. Pippen úgy fogalmazott, hogy más játékos lesz a Duke Egyetem sztárjából, olyas valaki, akinek óriási befolyása lesz a mérkőzések kimenetelére, és különleges dolgokat fogunk tőle látni. Pippen szerint Charles Barkley-hoz hasonlítható Williamson abban a tekintetben, hogy fizikálisan nem fogják tudni felvenni vele a versenyt.

Tegnap délben láthattátok már, hogy a Golden State Warriors centere, DeMarcus Cousins hogyan tömte át Kyle Kuzmát. A mérkőzés után a bajnok vezetőedzője, Steve Kerr elmondta, hogy az a zsákolás hozott energiát a csapatba és a közönségnek is, amire nagy szükségük volt akkor. A tréner szerint ez tipikusan az az összecsapás volt, amikor kicsit kiengedtek annak tudatában, hogy az ellenfél legjobb játékosa nem játszott. Nem volt élet a csarnokban, a játékosokban semmi energia nem volt, de az a mozdulat megváltoztatott mindent.

A Los Angeles Clippers tulajdonosa, Steve Ballmer élőben nézte meg csapata Toronto Raptors elleni mérkőzését Kanadában - mint ismert, a Clippers egyik első számú nyári célpontja a Raptors sztárja, Kawhi Leonard lesz. Leonardot kérdezték erről az összecsapás után, amire annyit mondott, hogy egyáltalán nem figyel oda arra, hogy ki van ott a meccseiken, ha csak nincs holtidő, és nem jelentik be. Ez egyébként nem új stratégia, a Clippers rengeteg Toronto meccsre elküldte idén az egyik vezetőségi tagját, folyamatosan figyelik Kawhit.

Ian Begley (ESPN) forrásai szerint nemcsak úgy tűnt, hogy a New York Knicks gyorsan elcserélte Kristaps Porzingist, hanem ez így is történt - az újságíró úgy tudja, hogy több csapat sem tudott egyáltalán ajánlatot tenni, mikor már megvolt a lett magasember cseréje.

A Brooklyn Nets ad egy második 10 napos szerződést is Mitch Creek számára.

A végére pedig a Milwaukee Bucks centere, Brook Lopez maradt. Több mérkőzés is volt mostanában, amikor egy-egy denevér berepült a pályára, Lopez pedig elmondta, hogy ha valamit meg lehetett tanulni a modern szuperhősös történetekből, akkor az az, hogy ha megharapja az embert egy denevér, 75% esélye van az embernek arra, hogy szuperhőssé válik. A másik lehetőség az, hogy nagyon beteg leszel, de nagy dolog szuperhősnek lenni - nem szabad félni Lopez szerint, aki hagyná, hogy megharapja a denevér.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus