Hírmorzsák 2019-02-15 (17:00)

Markieff Morris a Thunderhez szerződött. Anthony Davis bal válla megsérült, elvileg nem súlyos a probléma. Russell Westbrookot nem érdeklik az őt ért kritikát. Magic Johnson nem válaszolt egy Kemba Walkert érintő kérdésre. Steve Kerrt 25.000 dollárra büntette a liga.

Az Oklahoma City Thunder leigazolta Markieff Morrist - a New Orleans Pelicans tette szabadlistára, és Royce Young (ESPN) forrásai szerint a Los Angeles Lakers, a Houston Rockets és a Toronto Raptors is szerette volna megszerezni, de végül az OKC lett a befutó. A Thunder 10 napos szerződéseket adott Scotty Hopsonnak és Richard Solomonnak is.

Szintén az Oklahoma Cityhez kapcsolódik, hogy Russell Westbrookot kérdezték, hogy mi a véleménye az őt érő kritikákról, mire annyit mondott, hogy megáldotta az Isten azzal a képességgel, hogy ne érdekelje. Megvan mindene a kosárlabdában és családilag is, van rengeteg pénze, úgyhogy nem érdekli, ki mit gondol vagy mond - semmit nem fog változtatni magán vagy a viselkedésén mások véleménye miatt.

Ha már szóba került a Pelicans: Anthony Davis bal válla megsérült ma hajnalban, a Thunder elleni győzelem során - az első félidőben adódott probléma, izomzúzódást szenvedett a magasember. Az is kiderült már azóta, hogy nincs nagyobb gond - Davis elutazik Charlotte-ba az All-Star hétvégére, ott kap kezelést, aztán vasárnap este játszani fog a főmeccsen, bár Ramona Shelburne (ESPN) úgy tudja, hogy ez egyelőre még nem biztos, majd attól függ, hogyan gyógyul.

A Los Angeles Lakers elnökétől, Magic Johnsontól kérdeztek volna Kemba Walkerről az All-Star gála előtt, de Johnson azonnal félbeszakította a kérdést azzal, hogy úgysem válaszolhat, mert megbüntetik. Ha bárki más kommentál más játékost, akkor bezzeg semmi nem történik, úgyhogy ő ezt a kérdést most inkább kikerülné, ha lehet.

A Golden State Warriors vezetőedzőjét, Steve Kerrt 25.000 dollárra büntette a liga a Portland TrailBlazers elleni negyedik negyedes kiakadása miatt - Draymond Green kapott egy Flagrantet, ezt követően vágta földhöz Kerr a "mágnestáblát", majd intézett keresetlen szavakat a játékvezetőkhöz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus