Hírmorzsák 2019-02-19 (15:30)

Jayson Tatum szerint a Boston Celtics nyeri az idei NBA bajnoki címet. James Harden szerint szükség volt tőle jelenlegi nagy sorozatára ahhoz, hogy csapata nyerni tudjon. Sean Marks szerint vonzó célpont lett a Nets. A Kings 10 napos szerződést ad Corey Brewernek. Michael Malone úgy engedte meg LeBronéknak, hogy megnézzék J. Cole félidei koncertjét az All-Star gálán, ha a második félidőben védekeznek. James beállította Kobe Bryant rekordját, saját csúcsát tovább növelte. Andre Iguodala váltotta LeBront a Játékosok Szakszervezeténél, Malcolm Brogdon, Jaylen Brown és Bismack Biyombo is feljebb léptek.

Az All-Star gála Skills Challenge versenyszámát Jayson Tatum nyerte, aki azon a reggelen kijelentette, hogy övé lesz a trófea. Megkérdezték tőle utána, hogy van-e még valami, amit be szeretne jelenteni, amire annyit mondott, hogy a Boston Celtics lesz idén a bajnok - fel lehet írni, Jayson Tatum február 16-án megmondta, hogy a Celtics nyeri a nagydöntőt ebben az idényben.

Mint ismert, a Houston Rockets sztárja, James Harden zsinórban 31 mérkőzésnél jár, amelyen elért legalább 30 pontot. Az előző idény MVP-je Rachel Nicholsnak (ESPN) elmondta, hogy fantasztikus ez a streak, de muszáj volt ezt tennie a csapat helyzete miatt. Rengeteg sérültjük volt, sokan ki-bekerültek a rotációból - egyszerűen belekezdett egy sorozatba, amiről most már rengeteg szó esik. Azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül nem figyel erre, csak erre van tőle szükség ahhoz, hogy nyerni tudjanak.

A Brooklyn Nets GM-je, Sean Marks Brian Lewis-zal (New York Post) beszélgetett arról, hogy a klubot körülvevő dolgok kívülről sokkal vonzóbbnak látszódnak most, mint korábban - vonzóbb célpont lett a Nets. A fiatalok a következő években is Brooklynban fognak maradni, büszkék az ő fejlődésükre, és ez kitűnő alapot teremt. Szerinte sokan felfigyeltek erre, és több olyan játékos is van, aki azt mondja, hogy ő bizony tudna ebben a csapatban, ezekkel a társakkal játszani.

A Sacramento Kings egy második 10 napos szerződést is ad Corey Brewernek JD Shaw (Hoops Rumors) értesülései szerint.

Az All-Star gála főmérkőzésén a Team LeBront a Denver Nuggets vezetőedzője, Michael Malone irányította. LeBronék a második félidőben 20 pontos hátrányból fordítva nyertek, aminek ahhoz is lehetett köze, hogy Dave McMenamin (ESPN) információi szerint a tréner azzal a feltétellel engedte meg csapatának, hogy megnézze a félidei show-t és J. Cole műsorát, ha a fordulás után a visszazárásoknál komolyabban odateszik magukat, mint tették azt az első félidőben.

A csapatkapitány LeBron James beállította Kobe Bryant rekordját, 15. alkalommal volt kezdő az All-Star főmeccsén - James egyébként az egyetlen játékos a liga történetében, aki zsinórban 15 alkalommal lépett pályára az AS gálán, Bob Cousy 13 meccsel a második.

A végére pedig a Játékosok Szakszervezete maradt, amelynél változtatások voltak. Egyrészt LeBron 4 éves megbizatása lejárt az alelnöki pozícióban, az ő helyét Andre Iguodala vette át, másrészt Iguodala, Steph Curry és Carmelo Anthony alelnöki pozíciójában mostantól Malcolm Brogdon, Bismack Biyombo és Jaylen Brown találhatóak a végrehajtói bizottságban - mindhárom érintett csapata képviselője volt korábban az NBPA-nél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus