Hírmorzsák 2019-06-24 (14:00)

Kawhi Leonard komolyan gondolkodik, hogy 5 éves maximummal marad Torontóban. Chris Paul tagadja, hogy cserét kért volna a Rocketstől. Steph Curry-t meghívták, hogy szerepeljen a Space Jam 2-ben, de visszautasította a felkérést. A Celticsnek új segédedzője van.

Chris Haynes (Yahoo Sports) hozta a hírt, amit egyébként mindenki tudott: Kawhi Leonard le fog mondani 21.3 millió dolláros játékosopciójáról. Az újságíró azonban azt is hozzátette, hogy információi szerint Leonard komolyan gondolkodik azon, hogy 5 éves maximum szerződést köt a Torontóval, 190 millió dollárért hosszabbít a kanadai együttessel.

A Houston Rockets irányítója, Chris Paul Jonathan Feigennek (Houston Chronicle) tagadta, hogy cserét kért volna a texasi együttestől - Houstonban marad, és boldog emiatt, örül neki.

A Golden State Warriors kétszeres alapszakasz MVP-je, Steph Curry a New York Post munkatársának elárulta, hogy meghívták a Space Jam 2-be, de vissza kellett utasítania a felkérést, mert egyszerűen nem fért bele a menetrendjébe. Curry azt mondta, hogy biztos abban, hogy LeBron James és Ryan Coogler nagyszerű filmet fognak készíteni - az időzítés nem volt megfelelő számára, egyszerűen nem tudta volna elkötelezni magát, pedig sokat beszélt erről Cooglerrel.

A végére pedig a Boston Celtics maradt, amely segédedzőnek szerződtette a Fairmont State Egyetem vezetőedzőjét Joe Mazzullát. A tréner korábban dolgozott a Celtics G-Ligás együttesénél, utána ment el az NCAA-be két évre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus