Hírmorzsák 2019-07-27 (17:30)

Walt Fraziert sokkolta, hogy Kevin Durant és Kyrie Irving a Netshez igazoltak, de szerinte New York így is a Knicks városa. A Rockets bemutatta Russell Westbrookot. Újabb lemondások és behívottak a Team USA-be - Carmelo Anthony neve nem került szóba, és nem is fog. Jeremy Lin Oroszországban folytathatja. Ha a csapat is akarja, Vince Carter szívesen visszatér a Raptorshoz.

Amint arról reggel beszámoltunk már, a Houston Rockets bemutatta Russell Westbrookot, aki többek között arról is beszélt, hogy hogyan fér majd meg James Hardennel együtt a pályán.

Vannak ma is hírek a Team USA-ről. Egyrészt JJ Redick lemondott a lehetőségről, hogy csatlakozzon a kerethez, Bam Adebayo azonban nem, őt is meghívták a világbajnoksára készülő csapatba. Montrezl Harrell neve már korábban bekerült, ám Shams Charania (The Athletic) úgy tudja, hogy a Los Angeles Clippers magasembere nem fog részt venni a felkészülésen. Charania hozta azt a hírt is, hogy Carmelo Anthony nem fog számításba kerülni az amerikai válogatottnál.

Voltak rostermozgások. A Boston Celtics Tremont Watersnek és Max Strusnak adott two-way szerződést, a Dallas Mavericks pedig Antonius Clevelanddel kötött ugyanilyen megállapodást - a Mavsnek ehhez ki kellett tennie a keretéből Daryl Macont. A Mavs Dakota Mathiasnak is adott egy nem garantált kontraktust, az Atlanta Hawks Ray Spaldinggal, a Phoenix Suns David Kramerrel, a Los Angeles Clippers pedig Derrick Walton Jr.-ral tette meg ugyanezt. Az Oklahoma City Thunder szabadlistára rakta Donte Granthamet.

A Sportando jelentette, hogy a CSZKA Moszkva érdeklődik Jeremy Lin és Ron Baker iránt.

Vince Carter nemrég adott interjút a theScore.com munkatársának, amelyben elmondta, hogy ha lehetősége lesz rá, szívesen visszatér a Toronto Raptorshoz - nagyszerű lenne ez, mert az biztos, hogy a szurkolók szeretnék. Azt is hozzátette azonban Carter, hogy elengedhetetlen, hogy a csapat is le akarja igazolni, ez az első számú feltétel.

A végére pedig a New York Knicks legendája, Walt Frazier maradt, aki Ian Begley-nek (SNY.tv) elmondta, hogy sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy Kyrie Irving és Kevin Durant a Brooklyn Netset választották. Sokáig a Knickset emlegették velük kapcsolatban, de Frazier szerint sosem lehet tudni, mit csinálnak a játékosok. Az sem jött be, amikor a Nets megszerezte Paul Pierce-t és Kevin Garnettet, úgyhogy nincs rá garancia, hogy ez az erősítés majd akkorát dob a Netsen, mint arra számítanak- Frazier szerint New York még mindig a Knicks városa. Nem látja maga előtt a legenda, hogy ez a Brooklyn jobb lesz, mint a Jason Kidd, Kenyon Martin-féle New Jersey volt, amelyik zsinórban két döntőt is játszott, az emberek mégis arról beszéltek akkor is, hogy mi a baj a Knicksszel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus