Hírmorzsák 2019-09-28 (08:15)

Kyrie Irving szerint sokan felelősek azért, hogy Kevin Durant Achillese elszakadt. Frank Vogel szerint nekik jó hír, hogy LeBron James pihentebb, a liga többi részének nem. James Harden játszani akar a jövő évi olimpián. A liga megtiltotta Spencer Dinwiddie-nek, hogy befektetési alapot csináljon a szerződéséből. Nené kihagyja a teljes edzőtábort. Dylan Windler 4-6 hétre kiesett egy fáradásos törés miatt. Továbbra sem tudni, mikor térhet vissza Victor Oladipo. Josh Jackson a G-Ligában kezdi meg a szezont.

 

Megvoltak a média napok, amelyekből szemezgetünk - a mai napon, a későbbiek során ennek lesz még folytatása egy kibővített változat formájában. A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Frank Vogel arról beszélt, hogy LeBron James 2005 óta nem volt ennyire pihent. Vogel szerint ez jó hír nekik, rossz hír mindenki másnak.

A Brooklyn Netsnél Kyrie Irving arról beszélt, hogy mindannyian tudtuk, hogy Kevin Durant még nem épült fel teljesen, mikor visszatért a döntőben - szerinte sokan felelősek azért, hogy új csapattársának elszakadt az Achillese. 31 napot hiányzott előtte, és azonnal bedobták a mélyvízbe, hogy eladjanak vele egy terméket, ami fontosabb volt, mint maga az egyén.

A Houston Rockets magasemberének, Nenének krónikus adductor (közelítő izom) sérülése van, ami miatt kihagyja a teljes edzőtábort. A Cleveland Cavaliersnél Dylan Windlernek a bal lábában fáradásos törés van, ami miatt 4-6 hetes kihagyásra kényszerül. Az Indiana Pacersnél pedig továbbra sem tudják, hogy Victor Oladipo mikor térhet vissza - maga az érintett is csak annyit mondott, hogy vannak jobb és rosszabb napok, eddig mindet túlélte, és nemcsak mondja, hogy jobb állapotban tér vissza, mint amiben valaha volt, hanem hisz is ebben.

Voltak rosterváltozások. A Nets szerződést adott Lance Thomasnak. Az Orlando Magic leigazolta BJ Johnsont - Atlantában és Sacramentóban kosarazott az elmúlt évben. Az Oklahoma City Thunder kitette keretéből a nemrég igazolt Markel Brownt. Az idén nyáron a Phoenix Sunstól megszerzett Josh Jackson megegyezett új csapatával, a Memphis Grizzlies-zel, hogy nem a nagycsapatnál, hanem a G-Ligás fiókegyüttesben, a Memphis Hustle-nél kezdi az idényt.

Két hete írtunk arról, hogy Spencer Dinwiddie befektetési alapot akar csinálni az új szerződéséből, ám az NBA nem engedte, hogy ezt megtegye. Az indoklásban benne van, hogy ezt maga a kollektív szerződés tiltja, a szerződést nem lehet harmadik félre átruházni.

A végére pedig a Houston Rockets sztárja, James Harden maradt, aki elmondta, hogy jövőre szerepelni szeretne a tokiói olimpián.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus