Hírmorzsák 2020-02-10 (13:30)

A Rockets rá akart menni DeAndre Jordanre a deadline előtt. A Houston garantáltja PJ Tucker jövő évi fizetését. A Memphis kitette keretéből Dion Waiterst, a Lakers érdeklődik iránta. Darren Collison nem tér vissza ebben az idényben. A Lakers Kyle Kuzmát és Danny Greent ajánlotta Marcus Morrisért, a Knicks mást kért. Tyler Johnsont kirakta a Suns. Tristan Thompson nem akarja, hogy a Cavs kivásárolja. Andrew Wiggins szerint teljesen más a kultúra a Warriorsnál.

Arról délelőtt már beszámoltunk, hogy Darren Collison nem tér vissza ebben az idényben, a Memphis Grizzliestől kivásárolt Dion Waiters viszont képbe kerülhet a Los Angeles Lakersnél.

Az is az aranysárga-lilákhoz tartozik, hogy Broderick Turner (Los Angeles Times) forrásai szerint Rob Pelinka odaadta volna Kyle Kuzmát és Danny Greent Marcus Morrisért, de a New York Knicks Kuzma mellett Avery Bradley-t, DeMarcus Cousinst és egy második körös picket akart játékosáért. Ennyit már nem volt hajlandó adni a Lakers, és mint ismert, a Morris végül a városi rivális Los Angeles Clippersnél kötött ki.

A Phoenix Suns kitette keretéből a lejáró szerződésű Tyler Johnsont - ő tehát szabadon igazolhatóvá vált. A Cleveland Cavaliers centere, Tristan Thompson továbbra sem akarja, hogy csapata kivásárolja - egyelőre úgy néz ki, hogy őt nem tudja majd megszerezni olcsón egyik PO-csapat sem.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Houston Rockets megpróbálta megszerezni a Brooklyn Netstől DeAndre Jordant, amikor a négycsapatos, 12 játékost érintő cseréről volt szó - a Capela-féle tranzakcióba vették volna bele Jordant. A probléma ott volt, hogy a Nets nem akarta elpasszolni DAJ-t, így nem lett semmi a dologból. Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint a Rockets garantáltja PJ Tucker 2020/21-es, 7.9 millió dolláros fizetését.

A Golden State Warriorshöz cserélt Andrew Wiggins bemutatkozott új csapatánál. A kanadai játékos azt mondta, hogy Minnesotában folyamatosan veszítettek, míg a Golden State-nél kiépült a siker kultúrája, teljesen más a kettő. Veszíteni sosem élvezet, a Warriorsnál viszont mindenkinek a hozzáállásából érződik, hogy győztes, és ő is az akart lenni világ életében

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus