Hírmorzsák 2020-03-29 (20:30)

Carmelo Anthony szerint 2-3 bajnoki címe lenne, ha a Pistons draftolta volna. Jason Kidd úgy gondolja, LeBron James 40 éves koráig is játszhat a játékintelligenciája miatt. A Detroit GM-je szerint mindenki a videókat bújja a draft miatt, minden csapat egy hajóban evez. A draft valószínűleg augusztus-szeptember környékén lesz megtartva. Stephon Marbury 10 millió maszkot juttatna New Yorkba.

A Portland TrailBlazers kiscsatára, Carmelo Anthony Dwyane Wade-del beszélgetett Instagram Live-on, és azt mondta, hogy 2-3 bajnoki címet nyert volna már, ha a Detroit Pistons draftolja 2003-ban. Mint ismert, az autóvárosiak a második helyen draftolhattak, bárkit vihettek volna LeBron Jamesen kívül, Chris Bosh-t, Wade-et és Anthony is, de végül Darko Milicsicsre esett a választásuk. Anthonyt a Denver Nuggets foglalta le a harmadik pozícióban, és a Pistons 2004-ben így is bajnok lett.

A Los Angeles Lakers segédedzője, Jason Kidd Melissa Rohlinnal (Sports Illustrated) beszélgetett LeBron James játékintelligenciájáról, és azt mondta, hogy emiatt fog James 40 éves koráig játszani - egyszerűen kevesebbet kell futnia, mint másoknak.

Rich Calder (New York Post) információi szerint Stephon Marbury a kínai kapcsolatait latba vetve egy olyan üzleten dolgozik egy kínai beszállító és New York között, melyben jóval áron alul szerezhetne az amerikai város 10 millió N95-ös maszkot. Ezek a maszkok elsősorban az egészségügyben dolgozóknak és azoknak mennének, akiknek a "frontvonalban" van munkájuk. Marbury szerint egységenként 2.75 dollár lenne a maszkok ára, míg New Yorkban 7.5 dollárért vesztegetnek egy ilyen darabot. Marbury azt nyilatkozta, hogy brooklyni, sok családtagja él a környéken, és pontosan tudja, milyen fontos a maszk viselése.

A végére pedig ezúttal is a drafthírek maradtak. Adrian Wojnarowski (ESPN) beszélt arról, hogy mikor lehet az idei játékosbörze, és az újságíró azt mondta, hogy ha folytatódik a szezon, akkor egészen biztosan a PO után, tehát jó eséllyel augusztus-szeptember környékén, nem előbb. Azt nem tudni, hogy mi van akkor, ha törlik ezt az idényt...

A Detroit Pistons GM-je, Ed Stefanski pedig arról beszélt Rod Beardnek (Detroit News), hogy mindenki a draftolható játékosok videóit bújja - a legjobbak közül sokakat láttak, adat pedig rengeteg áll rendelkezésre mindenkiről, úgyhogy minden csapat ugyanabban a helyzetben van. Azért is lehet érdekes az idei börze, mert a March Madness mellett a Portsmouth Invitational Torna is elmaradt, de a draft előtti felmérő is komoly veszélyben van, és egyáltalán nem biztos, hogy lesznek privát edzések a csapatoknál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus