Hírmorzsák 2020-04-15 (10:15)

Bill Laimbeer szerint LeBron James minden idők legjobb játékosa. Ray Allennek még beszélnie kell Kevin Garnett-tel ahhoz, hogy elmenjen a HoF-beiktatására vagy a bostoni mezvisszavonultatására. A Bulls interjúzhat három jelöltjével a GM posztra. Trevor Booker visszavonult. Russell Westbrook laptopokat adományozott a rászoruló houstoni családok és gyerekek számára. Donald Trump ma tárgyal a tanácsadóival, köztük Mark Cubannel és Adam Silverrel Amerika újranyitásáról. Július előtt biztosan nem folytatódik a kínai bajnokság. Nick Richards is bejelentkezett a draftra.

 

A legendás Bad Boys Pistons centere, Bill Laimbeer az ESPN First Take című műsorának vendége volt, ahol a GOAT-témáról kérdezték. Laimbeer azt válaszolta, hogy szerinte LeBron James minden idők legjobb játékosa - 203 centi, 130 kg, úgy fut, mint a szél, és kiugrik a csarnokból. Laimbeer szerint ennél is fontosabb, hogy James az első naptól kezdve tudta, hogyan vonja be a játékba a csapattársait, ezt pedig Michael Jordannek hosszú időbe telt megtanulnia. Persze Jordannek több bajnoki címe van, de szerinte LeBron minden generációban ugyanerre lett volna képes, mint most.

A Boston Celtics egykori dobóhátvédje, Ray Allen a The Cedric Maxwell Podcast vendége volt, ahol elmondta, imádja volt csapattársát, Kevin Garnettet, de nem tudja, ott lesz-e Garnett Hall of Fame-be iktatásakor vagy bostoni mezvisszavonultatásakor - ehhez még beszélniük kellene egymással. Allen azt is kifejtette, hogy nagyon sok gyűlölet áradt felé a bostoni szurkolóktól, halálos fenyegetéseket is kapott. A többiek, Garnett és Paul Pierce egyszerűen kirakták őt a Celtics BIG3-jéből, rengeteg negatívumot mondtak róla, pedig ő soha egy rossz szóval sem illette őket.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Chicago Bulls új vezetője, Arturas Karnisovas engedélyt kapott, hogy leüljön interjúzni három jelöltjével a GM-i posztra: Marc Eversley-vel (Philadelphia Sixers), Mark Hugheszal (Los Angeles Clippers) és Matt Lloyddal (Orlando Magic) - utóbbi dolgozott már a Bullsnál.

Trevor Booker twitteren bejelentette, hogy visszavonul - legutoljára 2017/18-ban játszott, akkor a Philadelphia Sixersnél és az Indiana Pacersnél láthattuk.

A Houston Rockets sztárja, Russell Westbrook 650 laptopot adományozott Houston város azon lakóinak, akiknek nincs otthon számítógépük, így próbálja meg csökkenteni a digitális különbségeket. Westbrook saját elmondása szerint mindent megtesz azért, hogy a fiataloknak lehetőséget teremtsen arra, hogy a jelenlegi helyzetben másképp is tudjanak tanulni, folytathassák tanulmányaikat.

Az amerikai elnök, Donald Trump ma tart megbeszélést a tanácsadóival arról, hogyan nyithatják meg újra Amerikát, a gazdaságot és ezen belül a sportokat is. A tanácsadói körnek tagja a Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban, ahogyan az összes major sport commisha, így Adam Silver is.

Jonathan Givony (ESPN) hozta a hírt, hogy a kínai bajnokság, a CBA újfent eltolta a szezon folytatásának időpontját: most már biztos, hogy július 1-je előtt nem indulnak újra a küzdelmek. Egyelőre nincs pontos dátum, annyi biztos csak, hogy a kínai kormány beleegyezése és jóváhagyása nélkül nem lesz játék.

A végére pedig a szokás szerint draft: Nick Richards ügynököt fogadott, ő is megy az idei börzére - ő a negyedik a Kentucky idei kezdőjéből, aki megtette ezt, és jelenleg az 59. helyen rangsorolja őt az ESPN.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus