Hírmorzsák 2020-09-20 (12:15)

Steve Nash mind az öt poszton használni akarja Kevin Durantet. Gordon Hayward nem megy haza negyedik gyermeke születésére. Brad Stevens szerint agresszívebben játszottak, ezzel nyerték meg a keleti döntő harmadik meccsét. Lehet, hogy a következő mérkőzésen Dwight Howard kezd JaVale McGee helyett. A Jazz második körös picket venne, Derrick Favors iránt érdeklődik. A Pacers Mike Brownnal interjúzik. Ty Lawsont örökre száműzték a kínai bajnokságból. Joe Johnson még játszana. OG Anunoby a Klutch Sportsnál.

A Brooklyn Nets vezetőedzője, Steve Nash JJ Redick podcastjében, a The Old Man and The Three-ben volt vendég, ahol elmondta, hogy Kevin Durant mindenki számára matchup-problémát jelent a magassága, hossza miatt. A tréner szerint Durant mind az öt poszton képes játszani, és tervei szerint mind az öt poszton fogja is játszatni - ők korábban dolgoztak már együtt a Golden State Warriorsnál. Nash beszélt arról is, hogy nagyon várja már, hogy jobban megismerje Kyrie Irvinget, és elképzelései szerint labda nélkül is fogja használni a játékmestert, mert úgy is komoly fegyver támadásban.

A Boston Celtics megnyerte a Miami Heat elleni keleti döntő harmadik mérkőzését, a találkozó után pedig Brad Stevens vezetőedző azt nyilatkozta, hogy az egész csapatuk agresszív volt, mindenki a megfelelő mentalitással lépett pályára, ez volt a sikerük kulcsa. Jaylen Brown annyit tett hozzá, hogy van néhány szenvedélyes játékos a csapatukban, de nagyszerű emberek, és egy családot alkotnak - mint ismert, a második mérkőzést követően volt egy kis összezörrenése Marcus Smarttal. Egymásért vannak, és ezt ma be is bizonyították a pályán. A nehéz helyzetekre jól reagáltak, végig tudták vinni az akaratukat az egész meccs során. Smart szerint az első két összecsapás nem mutatta meg igazán, hogy milyen fából faragták őket - örül neki, hogy a Celtics tagja és büszke arra, ahogyan reagáltak ebben a helyzetben.

Szintén a Bostonhoz tartozik, hogy Gordon Hayward és felesége úgy döntött, hogy a játékos marad a buborékban - az eredeti terv az volt, hogy elhagyja majd a Disney Worldöt negyedik gyermeke születése miatt, de ezen most változtattak. Hayward elmondása szerint megvitatták a dolgokat, és úgy döntöttek, hogy az a legjobb, ha marad és csapata segítségére lesz - ha most hazaindulna, lehet, hogy akkor is lekésné a szülést.

A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Frank Vogel elárulta, gondolkodik azon, hogy Dwight Howard kezdjen a nyugati döntő második találkozóján JaVale McGee helyett.

Tony Jones (The Athletic) információi szerint a Utah Jazz szeretne második körös picket venni az idei játékosbörzére. Jones emellett úgy tudja, hogy kölcsönös az érdeklődés a Jazz és Derrick Favors részéről is arra, hogy újra egyesítsék erőiket. A magasembert tavaly nyáron cserélték a New Orleans Pelicanshez, de most oda igazolhat majd, ahova akar.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint az Indiana Pacers leül interjúzni Mike Brownnal - ő jelenleg a Warriors segédedzője.

Az egykor szebb napokat is megélt Ty Lawsont kitették kínai csapatából, a Fujian Sturgeonstól, miután a közösségi médiában olyan dolgokat posztolt, amelyek nem tetszettek a klubnak - a hivatalos indoklás szerint Lawson gondolatai nem egyeztek a csapat alapértékeivel. Lawsont nem sokkal később az egész kínai ligából száműzték, méghozzá örökre. A történet egyébként annyi, hogy a kínai nőkre tett egy megjegyzést, és ki is rakott instagramra egy képet, ahol épp egy sztriptízbárban táncol neki valaki.

A jelenleg csapat nélkül lévő Joe Johnson a Northwest Arkansas Democrat Gazette-nek azt nyilatkozta, hogy még mindig nagyon szeret játszani, imád kosárlabdázni, és még nem adja fel. Johnson azt mondta, hogy több NBA együttes is megkereste, miután a The Basketball Tournamenten játszott, de opció az is, hogy nem Amerikában folytatja, hanem valahol a tengeren innen.

A végére pedig OG Anunoby maradt, aki aláírt a Klutch Sporthoz, az ő érdekeit is Rich Paulék képviselik - az idei off-szezonban már idő előtt hosszabbíthat a Toronto Raptorsszal.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus