Kawhi Leonard mellett Marcus Morris is kihagyhatja a második meccset

Újabb sérülés a Clippersnél. 

Mint kiderült, nem csak egyszerű fáradtság miatt játszott gyengén a nyugati döntő első meccsén Marcus Morris, hanem térdsérüléssel bajlódik. A rotáció és a szerkezet szempontjából is kulcsfontosságú játékos kezeléseket kap és megpróbálják összedrótozni a második találkozóra, de Tyronn Lue egyelőre nem biztos benne, hogy ez sikerül, az állapota erősen kérdéses, az ő elvesztése pedig nagyon érzékenyen érintené a csapatot.

Kawhi Leonard biztosan nem játszik most sem, nincs is ott a csapattal Phoenixben, de állítólag folyamatosan bombázza a csapattársait a meglátásaival, hogy mit hogyan kellene megoldani - az edzői stábbal való folyamatos kapcsolattartást is igényli, Lue-nak már úgy kellett rászólnia a játékosra, hogy nem, neki most nincs ideje FaceTime-ozni, meg nem is szereti azt az alkalmazást, maradjanak csak az üzeneteknél.

A Sunsnál Chris Paul valószínűleg most sem játszhat még, Williams annyit mondott, hogy egyelőre nincs változás, ugyanaz a helyzet, mint eddig - hivatalosan day-to-day, de Paul még karanténban van, úgyhogy minden bizonnyal ezt a derbit még kihagyja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus