Kevin Durant ott lehet a tokiói olimpián

Erről üzlettársa és barátja beszélt a The Washington Postnak. 

Ben Golliver (The Washington Post) írta meg, hogy Kevin Durant nagyon szépen halad a felépülésével, és nem is húzatta ki a nevét a 44 fős előzetes keretből, rá is kérdezett erre Rich Kleimannál, Durant üzleti partnerénél. Kleiman szerint Tokió nagyon is komoly esély arra, hogy Durant visszatérjen, nem véletlenül van ott a neve a listán, ugyanakkor még több szintet kell megugrania a gyógyulásban, hogy készen álljon az olimpiára. 

Brian Lewis (The New York Post) szerint egyébként Durant komoly haladást ért el az utóbbi időszakban, már rendszeres közös edzéseken vesz részt azokkal a Nets-játékosokkal, akik nem tagjai az aktív rotációnak. Kleiman azt is elmondta, hogy ő úgy látja, hogy Durant jövőre jobb lesz, mint valaha, nagy dolgokat fog véghezvinni - nyilván a sérülés sajnos a játék része, de Durant és Irving nélkül is playoff-helyen áll a Brooklyn, a játékosok folyamatosan fejlődnek, így az alapok teljesen rendben lesznek jövőre. 

Durant egyébként kétszeres olimpiai bajnok 2012-ből és 2016-ból, és a riói olimpián kezdtek el beszélgetni Kyrie Irvinggel és DeAndre Jordannel, hogy esetleg egy klubban kellene játszaniuk - ami tavaly nyáron meg is valósult a Brooklynnál. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus