LeBron James négy évre a Lakershez szerződött

LeBron James ügynöksége bejelentette, hogy ügyfelük négy évre a Lakershez szerződik - többek között Lance Stephenson is a csapattársa lesz.

A Klutch Sports hivalatos Twitter-oldalán hozta le, hogy LeBron James négy évre, 154 millió dollárért a Los Angeles Lakers játékosa. Ramona Shelbourne (ESPN) úgy tudja, hogy vasárnap több órás mítingen beszélte át a részleteket James és Magic Johnson, és James annak ellenére szerződött Los Angelesbe, hogy a csapat egyelőre nem tudott másik sztárt megszerezni.

A Lakers James mellett újraigazolta a hátvéd Kentavious Caldwell-Pope-ot is, aki egy évre, 12 millió dollárért szerződött - ő egyébként szintén a Klutch Sports ügyfele. 

A gárda emellett James egyik nagy riválisát, Lance Stephensont is leigazolta, egy évre 4.5 millió dollárért, illetve a Golden State Warriors kétszeres bajnoka, a center JaVale McGee is a aranysárga-lilákat fogja erősíteni egy évre, veterán-minimumért. 

Mellettük Nerlens Noel szerződtetése is az asztalon van, akit a Wizards és a Thunder mellett a Lakers is szeretne leigazolni - helyzetüket megkönnyítheti, hogy Noelt szintén a Klutch Sports képviseli. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus