Nem biztos, hogy Marvin Bagley játszik még idén

A Kings magasembere csak a gyógyulására koncentrál és nem gondolkodik előre - nem biztos benne, hogy látjuk még ebben a szezonban. 

December végén sérült meg Marvin Bagley, a Kings erőcsatára, ott kihagyott nyolc meccset, majd visszatért, de fájdalmai voltak és nem sokkal később újra járógipszbe kényszerült. Azóta nem játszott, a csapat január végén azt jelentette be, hogy majd az All-Star után, vagyis február második felében vizsgálják meg újra, Bagley viszont nem biztos benne, hogy játszhat még ebben a szezonban.

A magasember az NBC Sportsnak adott interjújában nem adott egyértelmű választ arra, hogy láthatjuk-e még őt a parketten az alapszakasz végéig - azt mondta, hogy megpróbál visszatérni, de most csak napról napra gondolkodik, hosszabb távra nem tekint előre és csak az a fontos, hogy tényleg egészséges legyen.

Bagley-nek finoman szólva sincs szerencséje a sérülésekkel, tavaly, újoncként húsz meccset hagyott ki, idén pedig eddig összesen 13 (!) találkozón léphetett csak pályára - ujjsérülést szenvedett a szezonnyitón, majd jött ez a lábsérülése, így pedig nem is fejlődik, pedig a Sacramento nagyon szeretné, ha előrelépne és látnák, hogy mi is van benne.

Bagley-t egyébként annyira zavarja a közösségi médiából érkező negativitás a sérülései kapcsán, hogy az utóbbi hetekben minden profilját félretette és abszolút nem használja ezeket a csatornákat - most azt mondta, hogy az Instagramra lassan azért visszatér, de bejött neki a döntés, boldogabb, mióta távol tartja magát a közösségi felületektől.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus