Warriorshoz közeli források szerint elszakadt Durant Achillese

Bár MRI csak holnap lesz, a csapathoz közeli személyek nyilvános és név nélkül adott reakciói alapján is a lehető legrosszabb történt Duranttel.

Durant a második negyedben kapott egy ártatlan szituációban a jobb lábához, amellyel az elmúlt egy hónapban is gondjai voltak, azonban a felvételeken is látszott, hogy ezúttal nem a vádliját, hanem az Achillesét fájlalta. Bob Myers GM a könnyeivel küszködve mondta el a sajtónak, hogy nem rásérülésről van szó, hanem egy teljesen új Achilles-problémáról. 

Myers elmondta, hogy komplett orvosi team dolgozott a kiscsatárral és teljes konszenzus volt, hogy meggyógyult a vádlija. Az MRI-re (keleti parti idő szerint) kedd reggel kerül sor, ugyanakkor az ESPN-es Ramona Shelbourne és Adrian Wojnarowski csapathoz közeli forrásoktól úgy értesült, hogy ez már csak formaság, a gárdánál biztosak benne, hogy elszakadt Durant Achillese. 

Durant egy Instagram posztban annyit írt, hogy nem akar hazudni, nagyon mélyen van lelkileg, ugyanakkor a testvérei győzelme olyan, mintha bedobott volna pár tequilát. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus