Westbrook felépült, játszik ma

Eléggé sokkoló hír a sérülés komolysága és a korábban kiszivárgott hírek miatt, de Russell Westbrook állítólag ma pályára lép a Phoenix Suns elleni mérkőzésen, ugyanis teljesen felépült térdsérülését követően!

Az alapszakasz kezdetén már az is komoly visszhangot váltott ki, hogy kitudódott, nagyjából két hétre tehető Westbrook felépülésének ideje - ez az eredeti tervekhez képest több hetes, egy hónapos gyorsulást jelentett. A két hétből aztán még kevesebb lett, hiszen a mindössze öt napja kezdődött alapszakasz első hetének végére felépült az Oklahoma City Thunder egyese, és a The Oklahoman újságírójának információi alapján pályára is lép majd a Phoenix ellen.

Szüksége is van rá az Oklahomának, eddigi két meccsükön egészen pocsék teljesítményt nyújtottak, az 1-1-es mérleg rájuk nézve hízelgő. Úgy hiányzott nekik még egy, támadásban önmagának helyzetet teremteni tudó játékos, mint egy falat kenyér, mivel az már a szezon elején megmutatkozott, hogy Kevin Durant egyedül kevés lesz. Hogy nem volt-e elsietve ez a dolog, az természetesen csak a későbbiekben fog kiderülni.

Adria Wojnarowski (Yahoo Sports) egyébként úgy tudja, hogy Westbrook csapattársai meg vannak arról győződve, hogy már a szezonnyitón ott lehetett volna a kosaras, korábbi robbanékonyságát teljesen visszanyerte.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus