Curry nyerte a tripladobót, Sabonis az ügyességit, Simons a zsákolót

Steph Curry Mike Conley-t, Domantas Sabonis Nik Vucsevicset, Anfernee Simons pedig Obi Toppint győzte le a döntőben. Videók.

Második tripladobóját nyerte meg a GSW klasszisa, Steph Curry. Az All-Star hétvége fontos műsorszámában Zach LaVine, Donovan Mitchell és Jaylen Brown már az első körben kiesett, Jayson Tatum, Mike Conley és Curry viszont továbbjutott, de már ott is utóbbi szerezte a legtöbb pontot, majd a végén az utolsó duplapontos dobással múlta felül Conley-t a döntőben - mint mondta, érezte, hogy All-Star ide vagy oda, nő a feszültség, úgyhogy nagyon be akarta dobni azt a labdát.

Az ügyességi versenyen Domantas Sabonis nyert, aki az első körben legyőzte Julius Randle-t, míg Nik Vucsevics Rob Covingtont múlta felül. Sabonis aztán másodjára Luka Doncic ellen is simán nyert, Vucsevics pedig némi "téglagyártás" (a triplákkal megszenvedtek) után Chris Pault ejtette ki, így a két magasember között jöhetett a döntő. Ott Vucsevics jutott el előbb dobáig, de mindkettejük első kísérletei kimaradtak, míg végül a Pacers magasa talált be először, ezzel ő nyerte ezt a számot.

A zsákolóversenyen Obi Toppin és Anfernee Simons jutott a döntőbe, Cassius Stanley kiesett, majd az utolsó körben jött az új szabály, vagyis csak egyetlen zsákolást mutattak be a résztvevők és pontszámok helyett a zsűritagok annak a nevét mutatták fel, akinek a megmozdulását többre tartották - Simons végül 3-2-re múlta felül Toppint.

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus