Egyre jobban néz ki a Doncic-Porzingis páros

Doncic kipihenten tért vissza, Porzingis pedig már-már All-star formában kosarazik. TJ Warren volt a Bucks, Caris Levert a Raptors végzete, Bradley Bealék újabb lépése a playoff felé, körömrágós végjáték a Nuggets-Lakers és a Magic-Pistons mérkőzésen. Sziporkáznak a Grizzlies újoncai, ismét alkottak a Jazz tüzérei, Andrew Wiggins pedig elhomályosította Devin Bookert. 

Luka Doncic bokasérülés miatt hét meccset hagyott ki, láthatóan jót is tett neki a pihenő – egyúttal Kristaps Porzingisnek is lehetősége nyílt emelni a játéka színvonalán, ez a páros kezd is felnőni a nagy nyugati duók mellé. 

TJ Warrenre nem volt ellenszere a Giannis-mentes Milwaukee-nak, míg a Raptors 15 győzelemnél megállt, köszönhetően elsősorban Caris LeVertnek – eközben Bradley Beal és a Wizards nagyon beindult:

LeBron James és Anthony Davis szállította a Lakers sikerét, a túloldalon Jamal Murray mellett most kicsit gyengébb volt Nikola Jokics. A Magic-Pistons meccs rendes játékidejének végén villantak a triplázók. 

Ja Moranton meg sem lepődünk, ezúttal Brandon Clarke szórt mellette egy 27 pontos karriercsúcs-beállítást. Devin Booker szeretne ott lenni az All-Staron, ha csak a Warriors elleni meccset és Andrew Wiggins teljesítményét nézzük, akkor csökkentek az esélyei. Utahban megint Mitchell, Bogdanovic és Clarkson parádézott, a vége sima győzelem a Heat ellen. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus