Ja Morant és Zion Williamson is győzelemre vezette csapatát

A Grizzlies és a Pelicans újonca is vezérként teljesített a végjátékokban. Trae Young két mezben játszott a Wizards ellen, 45 ponttal tisztelgett, Damian Lillard 50 ponttal segített a Portlandnek. Kawhi Leonard Orlandóban, Pascal Siakam San Antonióban remekelt, a több lábon álló Denver legyőzte a magányos Westbrookot, Domantas Sabonis pedig nagyon ráállt a tripla-duplákra. 

 Ja Morant a meccs előtt arról posztolt, hogy teljesítményét Bryantnek dedikálja, és játéka méltó is volt egyik példaképének emlékéhez. Zion Williamson először lehetett fent egy végjátékban, rögtön győzelemre is vezette a Pelicanst. 

Trae Young 8-as mezben kezdte a Wizards elleni összecsapást, és csak utána vette fel a saját, 11-es mezét – ő nem csak a Lakers legendájával, de lányával is különleges kapcsolatban volt, mivel Young volt Gigi kedvenc játékosa. A Hawks hátvédje 45 ponttal tisztelgett, a túloldalon Bradley Beal 40-ese ezúttal kevésnek bizonyult. 

Damian Lillard ezúttal 50 pontot szórt, a Portlandben született Domantas Sabonis tripla-duplával igyekezett válaszolni, mindhiába. Kawhi Leonard Orlandóban, torontói utódja, Pascal Siakam San Antonióban vezette sikerre övéit. Nikola Jokics és Michael Porter Jr. megint jól működött együtt, a Hardent nélkülöző Houstonban Russell Westbrookot most magára hagyták a társak. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus