Szlovén napot tartott a ligában Luka Doncic és Goran Dragic

Doncic továbbra is szeret LeBron ellen játszani, a liga eddigi egyetlen szlovén All-Starja is kitett magáért a Nets ellen. Rui Hachimura bevert egy 30-as karriercsúcsot, de ez különösen nem fájt a "nagy négyes" által vezetett Clippersnek. Jayson Tatum 30-asa már rosszabbul esett a Knicksnek, ahogyan Dillon Brooks remeklése a Wolvesnak, Christian Wood karriercsúcsa a San Antoniónak és Evan Fournier 32 pontja a Warriorsnak. 

Luka Doncic és LeBron James egyenrangú félként küzdött, ma picit jobb volt a szlovén:

A Miami fiataljai egyelőre ellopják a showt, de amikor jönnek a nehéz meccsek, Goran Dragic is előkap valamit a régiből - Jimmy Butler is kulcsjátékokkal tolta meg a szekeret:

Rui Hachimura szépen csendben egy jó újoncévadot fut, hiszen kezdőként 13.3 pontot és 5.9 lepattanót átlagol, 82.8%-kal büntetőzik, és a mezőnymutatója is kifejezetten jó lenne, ha nem 23% körül dobná a hármasokat - ha utóbbit javítja, hosszú évekre kibérelheti magának az egyik kezdőcsatár pozíciót Washingtonban. A karriercsúcsban benne volt, hogy ma Leonard és George, illetve a két LAC-szupercsere is "shot happy" napot tartott, nem védekezték szét magukat:

Jayson Tatum a Bostont, Dillon Brooks a Grizzliest, Christian Wood a Pistonst, Evan Fournier pedig az Orlandót tolta meg alaposan:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus