Újra figyelni kell a több lábon álló Indiana Pacersre

Warren, Brogdon, Oladipo, Turner és Sabonis kezd összeszokni. Russell Westbrook tartotta a lelket a Houstonban, a végén pedig Harden meg is nyerte a nagyot küzdő Boston elleni meccset. A Morant-Brooks-Valanciunas trió szétkapta a Lakerst, Evan Fournier elrontotta saját csapata estéjét, a Warriors pedig a Suns szurkolóinak “szórakozását”. Trae Youngék többen voltak a Blazers ellen, a Knicksben pedig előkerült Mitchell Robinson. 

A Pacersnél a vártnál nagyobb munkának bizonyult Victor Oladipo visszaépítése, de szépen lassan azért összeáll a gárda - ma TJ Warren, Malcolm Brogdon és Domantas Sabonis is jól játszott, a center Myles Turner is dupla-duplázott. 

A Bostonnál annyira figyeltek James Hardenre, hogy közben Russell Westbrookra már nem jutott energia, így Jayson Tatum nagy meccse és Jaylen Brown clutch egyenlítő hármasa a végén nem ért győzelmet:

Ja Morant, Dillon Brooks és Jonas Valanciunas (avagy a "Litván Villám"...) is nagyon szeretne április közepén találkozni a Lakersszel a playoffban:

Evan Fournier nagyon elrontotta a Spurs-Magic meccs végét, Eric Paschall lökte teljes letargiába a Phoenix híveit, Trae Young, John Collins és De’Andre Hunter okozta a 35 pontos CJ McCollum vezette Blazers vesztét, a Knicks pedig előkapta Mitchell Robinsont a magas posztokon foghíjas Bulls ellen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus