Zach LaVine-ék meglepték a Sacramentót, Giannis szétlőtte a Knickset

Zach LaVine kezéből időnként varázslatos dolgok esnek ki, Antetokounmpóék pedig a negyedik negyedes load managementre esküsznek. Kelly Oubre Jr. clutch sorozatot csinált a Hornets otthonában, Trae Youngék szétkapták a Warriorst, Jaren Jackson Jr. 31 pontot szórt a Pacersnek (hiába), Rudy Gobert nagy meccsét pedig Tobias Harris és Ben Simmons tette zárójelbe. 

A Bulls hátvédje legutóbb a 13 triplás meccsén hallatott magáról, ma a Kings otthonában vezette győzelemre a csapatot, itt is bevert egy clutch hármast:

Giannis Antetokounmpo abba a táborba tartozik, aki nem akar kiülni meccseket - inkább pihen a negyedik negyedekben... Megteheti, ma többek között DJ Wilson és az MVP bátyja, Thanasis is segített:

Kelly Oubre Jr. zseniális volt az utolsó percben, Devin Booker is hozta magát a Charlotte ellen, Trae Young győzelmi pályára állította a "Barackkosaras" mezben játszó Atlantát, Jaren Jackson Jr. mindent megtett a Pacers ellen, Rudy Gobert pedig hiába okozott nagy károkat a Phillynek, ők ha Tobias Harris és Ben Simmons vezetésével szétszedték a Jazz periméterét:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus