Bemelegítés - A-csoport, Alapszakasz - 1. forduló (2)

Falco-ZTE rangadóval zárul holnap este a magyar férfi A csoport első fordulója - nagy csatára van kilátás a két nyugat-magyarországi gárda összecsapásán.

1. forduló

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (1-0) - Zalakerámia ZTE KK (1-0)
2019. október 9., szerda, 18:00

Mindkét együttes győzelemmel kezdte a bajnokságot: a Falco a Szedeák, a ZTE pedig a Kaposvár otthonában tudott nyerni. A hazaiakat azért már nem először láthattuk, hiszen négyből három BL-mérkőzésüket élőben lehetett figyelemmel követni, úgyhogy látszódott Gasper Okorn csapatának ereje. Szegeden több pontot kapott a címvédő, mint arra számítani lehetett a BL alapján, de kiválóan triplázott, és a festéket is uralta a Falco. Perl Zoltán egy vállsérülés miatt kihagyta azt az összecsapást - kérdés, hogy játszik-e most, de a Falco kerete alapvetően nagyon mély, tud pótolni 1-2 kieső embert.

A hazaiaktól most hátul több kell, mert a ZTE három amerikaija nagyszerűen játszott Kaposváron, összesen 56 pontot szórt a Williams-Johnson-Ubilla trió - Hookeréknek valamennyire lassítaniuk kell őket, ha nyerni akar a szombathelyi alakulat. Bencze Tamás csapata egyébként a kaposvári meccs nagy részében vezetett, az a győzelem egészen biztosan kellő önbizalmat adott Szabó Zsoltéknak. A bajnok otthonában semmilyen nyomás nincs a zalaegerszegieken, ez pedig kihozhat egy újabb jó eredményt a vendégekből, de hazai pályán mindenki ellen favoritnak számít a Falco.

Fotó, Slide - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus