Átnevezték a Szolnoki Olajbányász csapatát

Új nevet kapott a Szolnoki Olajbányász csapata.

A Szolnok közleménye:

Névadó szponzori megállapodást kötött a Szolnoki Olajbányásszal az NHSZ Zounok Zrt. A Szolnok-központú hulladékgazdálkodási társaság stratégiai partnerként segíti a jövőben a régió legnépszerűbb és legeredményesebb sportklubját.

A megállapodás értelmében az Olajbányász már a következő bajnoki mérkőzésén NHSZ-Szolnoki Olajbányászként lép majd pályára.

–  Nagy megtiszteltetés a Szolnoki Olajbányász Kosárlabda Klub számára, hogy az NHSZ Zounok Zrt. névadó szponzorként kötelezte el magát csapatunk mellett – értékelte a megállapodást Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója. – Szeretném megköszönni Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának, Lits László és Papp László ügyvezető uraknak, hogy Szolnok Kosárlabda Klubja stratégiai partnerként számíthat az NHSZ Zounok Zrt-re. A névadó partner megjelenése kiemelt mérföldkő klubunk életében, amely hozzájárul a sport, a kosárlabda népszerűsítéséhez. Nagy előrelépés azon célunk megvalósításához, hogy a jövőben az Olajbányász – a hagyományainak megfelelően – meghatározó klub maradjon a magyar kosárlabdában.

A teljes cikk az olajofficial.hu oldalon olvasható.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus