Ideális idő, népes mezőny

Remek időben és hangulatban kezdődött szombaton az OTP Junior adidas streetball challenge 25. évada. A kőbányai szezonnyitó rendezvényen a különböző kategóriákban népes mezőnyök gyűltek össze.

Ideális, kellemes, igazi szabadtéri kosaras időben zajlott a streetball sorozat 25. évadjának nyitó rendezvénye. A kellemes időben a különböző korosztályokban, kategóriákban, a VIP-mérkőzéseken résztvevő együttesekkel összesen több mint 100 csapat lépett pályára, igen népes volt a legkisebbek, az MKOSZ támogatásának köszönhetően ingyenesen indított kenguru kategóriának a mezőnye.

A VIP mérkőzéseken többek között az önkormányzat, valamint a Kőbánya SC képviseletében is részt vett egy-egy csapat, s a különböző kísérő rendezvények, bemutatók is nagy érdeklődés mellett zajlottak.

A sorozat programjának a kezdetektől fontos része a sérült, fogyatékkal élő sportolók integrációja, s ennek jegyében ezúttal 10 speciális olimpikon csapat vett részt a rendezvényen a Hársfa Egyesület közreműködésével.

Igen népszerűek voltak az ügyességi versenyek, a tripla-. a büntetődobó és a zsákoló viadal, s az új, a 20 éves Fornetti által támogatott pont 20 pont elnevezésű versengésnek is nagy sikere volt.

A jubileumi 25. streetball sorozat második rendezvényére jövő szombaton, Nyíregyházán kerül sor, nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus