Interjú: Nem tér le az útról az erőn felül teljesítő Kecskemét

Forray Gábor vezetőedző elégedett a szezonnal.

A MOL csapat készített interjút a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzőjével, Forray Gáborral, részlet a cikkből.

Forray Gábor vezetőedző elégedett a szezonnal, örül a fiatalok beépítésének és mivel 18 éve van Kecskeméten, abszolút a magáénak érzi a klub filozófiáját is.

Forray Gábor akár még egy nyolcas érdemjegyet is megkockáztat a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szezonjára. A KTE edzője annak ellenére sem elégedetlen, hogy csapata a tavalyi, bravúrokkal tűzdelt szezon eredményeitől elmaradt, bár bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe, ott a negyedik helyen végzett, a bajnokságban pedig a 7. helyet szerezte meg.

“A tavalyi szezonra kilencest adtam” - mondta nevetve a szakember, aki kitért rá, hogy tavaly sok körülmény dolgozott a KTE mellett, sok helyzetből jól jött ki a csapat, ezért sikerültek a bravúrok. De egy percig sem gondolja, hogy az idei után szégyenkeznie kellene a kecskeméti kosarasoknak.

“Az idei szezonunk közelebb volt a realitásokhoz, és bár tavaly a kupában szereztünk egy bronzot és a bajnokságban is ott voltunk az elődöntőben, a mostani csapattól ez idei közel ugyanakkora teljesítmény.

"Kicsit meggyengültünk tavalyhoz képest, ráadásul a legrosszabbkor kidőlt néhány kulcsemberem, ehhez képest az alapszakaszban még több győzelmet is gyűjtöttünk, mint tavaly” - mondta büszkén a vezetőedző.

 

A teljes interjú itt olvasható el.

 

Fotó, slide: molcsapat.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus