A Honvédnál folytatja Czirbus József

Az Óbudai Kaszásoktól érkezik a magasember.

"A Budapesti Honvéd Sportegyesület a mai napon megállapodott Czirbus Józseffel, aki az Óbudai Kaszásoktól érkezik hozzánk, és a szezon végéig kötelezte el magát" - számolt be a hírről a klub honlapja.

A 28 éves magasember, aki több élvonalbeli csapatban is megfordult már, az eddigi mérkőzéseken 13.3 pontot és 6.4 lepattanót átlagolt. A Honvéd új igazolása a mai napon edzésbe is áll, és remélhetőleg a vasárnapi, Baja elleni hazai találkozón már be is mutatkozhat a közönség előtt.

A váltásról így nyilatkozott a 202 cm magas center:

„Először is szeretném megköszönni az Óbudai Kaszások egyesületének a náluk töltött időszakot, de most úgy éreztem, hogy ez egy nagyon jó lehetőség számomra, amit nem hagyhatok ki. Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz kerültem, amely jelen állás szerint vezeti a bajnokságot és feljutási esélye van. Remélem, hogy a személyemmel és a játékommal fogok tudni segíteni a kitűzött célok elérésében.”

A Honvéd köszöni az óbudai vezetőség rugalmas hozzáállását és segítőkészségét, és sok sikert kívánnak nekik a folytatásban.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus