A megújult ceglédi sportcsarnokban játszották a CKE-PVSK mérkőzést

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára is.

Az MKOSZ facebook közleménye

A vasárnapi Ceglédi KE - PVSK-VEOLIA mérkőzés előtt ünnepélyes megnyitó keretében mondott beszédet Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára a kívül-belül megújult ceglédi Gál József Sportcsarnokban. 

A főtitkár az összefogás és a maradandó értékteremtés gondolatát hangsúlyozta beszédében, reményét fejezve ki, hogy a létesítmény hosszú ideig jól szolgálja majd a ceglédi kosárlabdasportot. 

Az MKOSZ 2012-től stratégiailag támogatta a tornatermek, munkacsarnokok és sportcsarnokok felújítását és építését, amelynek köszönhetően az elmúlt 11 évben több mint 150 létesítmény újult meg. A Szövetség arra ösztönözte a tagszervezeteket, hogy a Tao támogatások forrásait ne kizárólag működésre, személyi jellegű ráfordításokra használják fel, hanem vállaljanak kockázatot, próbáljanak maradandó értéket teremteni, olyan értéket, amely évtizedekig szolgálhatja a magyar kosárlabda érdekeit. A főtitkár szerint ennek az ösztönzésnek egy kiváló példáját láthatjuk Cegléden, a Városi Sportcsarnok megújításával. 
Az ünnepélyes megnyitó végén a Ceglédi Kosárlabda Egyesület elnökét, a születésnapját néhány napja ünneplő Lázár Lászlót köszöntötte a gárda nevében Csaba György csapatkapitány.

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus