A Vasas legyőzte a Tiszaújvárost

A Vasas a Budafok elleni játékhoz képest biztatóbb teljesítményt nyújtott, 83-60-ra legyőzte a Tiszaújvárost legutóbbi felkészülési találkozóján.

A Vasas Akadémia facebook-oldaláról:

NB I/B: Győzelem a Tiszaújváros ellen, biztatóbb játékkal

Vasas Akadémia - Tiszaújvárosi Phoenix KK 83 - 60 (24-15, 19-18, 24-12, 16-15)
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, vezette: Hegedűs, Bács

Vasas Akadémia: Moravcsik: 2, Katona R. 11/9, Boros 15/3, Andrássy 21, Völgyi 9. Csere: Kozma -, Kovács -, Steier 4, Barócsi 7/3, Kiss B. 11, Csík Rol. -, Láng-Miticzky 3/3. Szakmai igazgató: Saeed Armaghani. Másodedző: Lekli József.

A Tiszaújváros legjobb dobói: Piukovics B. 19/15, Kiss Ba. 15/9

Felnőtt férfi NB I/B-s gárdánk ezen a héten Debrecenben edzőtáborozik, ahol több felkészülési mérkőzést is játszik. Az első ellenfél ezen a héten a Zöld csoportba kerülő (a Piros csoportról gyakorlatilag egy utolsó másodperces kosárral lemaradó) Tiszaújváros volt, mely egy nagyon hajtós és jó fizikumú gárda benyomását tette, kevesebb "nagyobb névvel" a keretében.

Noha az eredmény itt sem lehet mérvadó, a mutatott játék már több periódusban is reménytelibb volt, mint az előző, Budafok elleni csata alkalmával és most is remekeltek saját nevelésű fiataljaink.

A 15 pontot szóró és 5 labdát szerző Boros Márk mellett kiemelhető a harmadik Vasas-szezonját kezdő, s még mindig csak 20 esztendős Andrássy Géza (21 pont, 13 lepattanó, 8 kiharcolt fault) és a kisebb betegség után remek játékkal visszatérő Kiss Barnabás (11 pont, 5 lepattanó, 3 gólpassz, 1 blokk), valamint a rutinosabb, de már szintén három éve Vasas-játékos, Katona Róbert (11 pont, 2 szerzett labda) emelhető ki, ám azt is hozzá kell tenni, hogy a keret összes tagja sokat és hasznosan játszott a találkozón.

Csütörtökön 19:00-tól a Nyíregyháza, pénteken 16:00-tól pedig a Miskolc lesz az ellenfél az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban!


Foto, Slide - Bornyi Márton, Vasas Akadémia facebook-oldala
Forrás - Vasas Akadémia facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus