Európa elit edzőképzőjében a MAFC trénerei

Nem akárkiktől tanulhatott Hencsey Tamás és Vittay-Hajnik Ambrus.

Hencsey Tamás és Vittay-Hajnik Ambrus nem akárhol és nem akárkiktől tanulták a szakma legfrisebb lehetőségeit, az Euroliga leg(el)ismertebb edzői tartanak négy napos coach clinicet Badalonában - írja a MAFC Facebook-oldala a mögöttünk hagyott hétvége eseményéről. 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége és a klub támogatásával megvalósuló tanulmányút kiváló alapot jelent arra, hogy a következő szezonban a felnőtt csapatunkat és az Akadémia növendékeit is új impulzusok érjék.

A Messina, Obradovic, Laso, Jasikevicius nevek már önmagukban is tiszteletet parancsolnak - és ez még csak a fele a “lineupnak” - a festői szépségű Barcelona és a Joventut Badalona sok nagy játékost és mérkőzést látott sportcsarnoka pedig már tényleg csak hab a tortán.

Gratulálunk az edzőkollégáknak, valamint köszönet az MKOSZ-nek, azon belül is a CSVP (Coach Study Visit Project) programnak hogy segítik a magyar és közvetlen módon a MAFC-os kosarasok fejlődését!

A szakmabelieknek pedig mellékelnénk a hivatalos programot, érdemes végigfutni az előadói névsort illetve az érintett témákat...:

Ettore Messina:
Topic 1: Pick N Roll Offense
Topic 2: Pick N Roll Defense

Xavi Pascual:
Topic 1: Preseason Offensive Strategies
Topic 2: Preseason Defensive Strategies

Georgios Bartzokas:
Topic 1: Switching Defense
Topic 2: Offense versus Switching Defenses

Sarunas Jasikevicius:
Topic 1: Full Court Zone Pressure Defense
Topic 2: Full Court Zone Press Breakers

Pablo Laso:
Topic 1: Set Offenses with Screening Series
Topic 2: Defense versus Set Offenses with Screening Series

Zeljko Obradovic:
Low Post Offense

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus