Győzelemre tör a Veszprém a Hepp Kupa négyes döntőjében

Nikola Lazics szerint címvédőhöz méltó módon fognak játszani. 

Ezen a hétvégén rendezik a Hepp Kupa négyes döntőjét, szombaton 11 órától a Budafok a Cegléddel, 13:30-tól pedig a Veszprém a Bajával találkozik majd. A veszprémiek címvédőként érkeznek az eseményre, de az utóbbi heteik meglehetősen zaklatottan alakultak: volt egy komolyabb vereségszériájuk, edzőt váltottak, játékosokat cseréltek, ennek ellenére (vagy éppen ezért) abszolút motiváltan vágnak neki a kétnapos tornának.

"A lehető legtöbbet akarjuk kihozni magunkból. Egész héten keményen készülünk, miközben a két új játékosunkat is próbáljuk minél gyorsabban beépíteni a csapatba. Mi vagyunk a címvédők, ehhez méltó módon fogunk játszani, mind az elődöntőben, mind pedig a következő mérkőzésen, ami remélhetőleg a döntő lesz. Három nagyon jó csapat lesz még ott, nehéz dolgunk lesz tehát. Legutóbb a Baja nyerni tudott ellenünk, ám nem fogjuk hagyni, hogy ez megismétlődjön" - mondta a klub honlapjának Nikola Lazics vezetőedző.

"A jelenlegi helyzetben, úgy érzem, a legfontosabb az, hogy mindig a következő lépésre koncentráljunk. Ez most a Hepp Kupa négyes döntője. Mi vagyunk a címvédők, éppen ezért is jelentene rettentően sokat az egész csapatnak, ha magunknál tarthatnánk a trófeát. Keményen készülünk erre, és hiszek benne, hogy együtt képesek vagyunk elhozni Ceglédről a kupát" - tette hozzá Medve Máté, az egyesület játékosa.

"Az egész hetünk a hétvégi kupára való felkészüléssel telt. Rengeteget dolgozunk, a játékunk minden elemén. Mindenki motivált, és csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. Két új játékossal a fedélzeten utazunk Ceglédre, akik gyorsan beilleszkedtek a közösségbe. A segítségükkel minden esélyünk megvan arra, hogy megvédjük a címünket!" - vélekedik Füzi Róbert.

fotó: veszpremkosar.hu

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus