Vavra András csapatával játszott edzőmeccset a BKG Príma

Az ex-oroszlányi vezetőedző új csapata, a szlovák élvonalbeli Komarno vizitált az NB I/B Zöld csoportjának bajnokánál felkészülési mérkőzésen.
 

A primabasket.hu összefoglalója:

A szlovákiai Komarno élvonalbeli csapata is nemrégiben kezdte a felkészülést. A barátságos mérkőzések sorát a vendégünkként inditották el, aztán az A csoportos Sopronnal és Albacomppal is megmérkőznek.

Nagyon magabiztosan és erősen kezdtünk, noha hiányzik a csapatból Roli, Attila és az új légiós játékos, illetve két három fiatal is. Tíz ponttal zártunk és kicsit meg is lepte a szlovákokat a kosáreső. 31 pontig jutottunk.

A személyi hibák miatt cserére kényszerültünk a második negyedben és megváltozott a sebesség, magukra találtak az ellenfél dobói, így két negyedet is nyertek ellenünk. Sajnos legalább nyolc tutinak tűnő ziccert hagytunk ki, sőt olyan hármasok is kimaradtak, amelyeket jól előkészítettünk.

A negyedik negyedben is próbáltunk változtatni, meg is nyertük a végére az utolsó tíz percet.

Variáltuk az egészpalyás védekezéseket, a rotációkat, voltak csapdázások, ötféleképpen is gyakoroltuk a labdás 2:2 védéseket, de mindenekelőtt az átmeneti játékra igyekeztünk odafigyelni, ami a Tiszaújáváros könnyedebb legyőzése során mégis hiba volt.

A külső és belső dobott pontjainak aránya nem volt egyensúlyban, de ennek egyik oka a két hatalmas horvát center is lehetett. Viszont voltak jó belső mozgásainak és támadásaink.

Nem sikerült több mezőnykísérletet összehozni, s a lepattanózásban is legyőztek minket, de a hiányzó három emberünk játéka talán segített volna, hogy jobb eredményt érjünk el.

Nem vagyunk elégedettlenek, hiszen a felkészülés ezen szakaszában kifejezetten jó lendülettel és taktikai fegyelemmel játszottunk. Ezt mutatja a kierőszakolt 23 támadási hiba és a nyolc eladott labdánk. Látjuk, hol kell erősödni, azon leszünk, hogy ez sikerüljön mihamarabb.

Köszönjük a népes szurkolótábor biztatását ezen a meleg szombat esti meccsen!

BKG Príma - Komarno 86 - 109 (31-21, 16-30, 12-33, 27-25)
Szigetszentmiklós, vezette: Bagi, Szilágyi, Horváth Cs.

BKG: Nagy Bo. 33/9, Nagy Be. 23/15, Halász 4, Kovács S. 14/3, Czakó 2.
Csere: Kaluha 9/3, Szeleczki -, Ben-Kane -, Dévényi -.

Fotó - lakihegyradio.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus